Blog

SEO sau PPC

SEO sau PPC, care strategie produce un ROI mai mare?

SEO sau PPC? In marketing digital ai la dispozitie o multitudine de optiuni din care poti alege. Doua dintre cele mai populare strategii utilizate sunt: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) si publicitatea Pay-Per-Click (PPC). Ambele metode au ca scop atragerea potentialilor clien … continuare »

Optimizare SEO 2023

Optimizare SEO, domina rezultatele in 2023 si in viitor

Te-ai saturat sa-ti vezi site-ul ingropat in adancurile rezultatelor motoarelor de cautare? Nu cauta mai departe de aceasta lista de optimizare SEO. In calitate de specialist in marketing digital, am compilat o lista cuprinzatoare de elemente care te ajuta sa-ti optimizezi site-ul pentru m … continuare »

serviciile seo

Servicii de optimizare SEO, cea mai buna investitie

Cauti un furnizor care sa iti ofere servicii de optimizare SEO si care sa iti ajute afacerea sa se dezvolte si sa ajunga la mai multi clienti? Cu servicii de optimizare SEO potrivite, poti obtine mai mult trafic, poti genera mai multi clienti si vanzari si poti imbunatati prezenta ta onlin … continuare »

Freelancer SEO

Freelancer SEO, specialist sau expert SEO?

Cum sa devii un freelancer SEO este o intrebare simpla, raspunsul insa, este unul mult mai complex dearece vorbim de specialist SEO sau expert SEO. Cum sa reusesti ca specialist SEO, nu doar ca freelancer SEO? Un freelancer SEO cu statut de specialist sau expert in domeniu implica pasi sup … continuare »

Agentii SEO Romania

Agentie SEO, promisiuni mari si rezultate 0

Te gandesti sa schimbi agentia SEO sau doar esti nemultumit de firma SEO care optimizeaza site-ul tau? Probabil te afli intr-un punct in care munca prestata de specialistul sau expertul SEO nu aduce rezultatele pe care le astepti sau poate vrei sa obtii mai mult din bugetul alocat pentru s … continuare »

sfaturi seo pentru afaceri mici

Sfaturi SEO pentru afaceri mici: concureaza cu cei mari

In sensul cel mai elementar, marketing-ul digital este o incercare de a atrage cat mai multi oameni pe site-ul tau prin motoarele de cautare. In timp ce obtinerea pozitiei #1 pe Google este Sfantul Graal al oricarei campanii SEO, exista o intrebare care ramane in continuare: Cand oamenii d … continuare »

sitemap-urile XML

Cum optimizezi sitemap-urile XML: Exceleaza cu XML

Afla ce sunt hartile de site XML si cum sa optimizezi perfect sitemap-urile XML pentru a imbunatati performanta SEO. De la instrumente automate pana la prioritizarea adreselor URL pentru accesarea cu crawlere mai intai, arunca o privire asupra modului in care poti excela cu XML. Optimizeaz … continuare »

serviciile seo

Campanie SEO, top 3 etape in optimizarea site-ului web

O campanie SEO (optimizare web) se realizeaza in cadrul unui proces etapizat, pe parcursul a 3 – 6 luni, si cuprinde 3 etape principale. Schita campaniei de optimizare web (SEO) Pasul I: Descoperire / Cercetare Descoperirea initiala si dezvoltarea strategiei Cercetare cuvinte si expr … continuare »

Unde plasezi cuvintele cheie in continut pentru o mai buna performanta SEO

Cuvintele cheie – unde si cum sa le utilizezi in continut

Daca nu folosesti corect cuvintele cheie in continut, pentru o mai buna optimizare web si performanta SEO, pierzi clienti. Asta spun statisticile. Cercetarile arata ca 95% dintre oameni nu trec de prima pagina cu rezultate. Iar jumatate din clicurile de pe pagina respectiva ajung la primel … continuare »

Rezultate SEO

Cat dureaza pana obtin rezultate din campania SEO & ROI

Desi exista nenumarate intrebari pe tema SEO, putine ofera un raspuns la fel de greu ca si aceasta: „Cat dureaza pana obtin primele rezultate in SEO?” 🙁 In principiu, se datoreaza faptului ca, pe langa toate variabilele care joaca un rol in optimizarea propriului site web, trebuie s … continuare »

Experienta utilizatorului

Experienta utilizatorului pentru SEO, clienti si vanzari

Experienta utilizatorului (UX) a devenit componenta principala in mixul de marketing pe internet, inclusiv pentru zona de servicii SEO. Google a declarat ca va fi cu siguranta unul dintre principalii factori de clasare pentru anii urmatori. Ai putea intreba care este legatura dintre experi … continuare »

Viteza de incarcare a site-ului

Creste viteza de incarcare a paginilor web in avantajul tau

Viteza de incarcare a site-ului web a fost un subiect important in utilizarea internetului, inca din anul 1994. Este rezultatul nevoii emotionale si impulsive a oamenilor… de viteza. De atunci, web-ul a cunoscut mari schimbari, inclusiv trecerea la site-uri web mobile si aparitia de … continuare »

Tactici SEO 2019

Tactici SEO pe care ar trebui inca sa le utilizezi in 2019

O strategie eficienta de optimizare pentru motoarelor de cautare contine un mix sanatos de tactici SEO aplicate in site, cat si in afara lui. Au fost multe schimbari in SEO in ultimii ani si tactici care nu se mai aplica. Cu toate acestea, exista multe bune practici SEO care raman importan … continuare »

optimizare On-Site

Cum functioneaza SEO, ce inseamna si cat dureaza?

SEO, sau optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, pe langa partile tehnice, este o strategie de scriere a continutului conceputa pentru a maximiza traficul pe site-ul tau. Pentru a intelege modul in care functioneaza serviciile SEO si cum pot imbunatati vanzarile online, este i … continuare »