O abordare diferita, rezultate extraordinare!

E timpul sa vrei mai mult de la prezenta ta online! Performante mai bune, semnificative si frumos corelate cu viitorul afacerii tale.

Dezvoltare site-uri web

Dezvoltare site-uri web

Orice stil. Orice industrie. Orice functionalitate. Pur si simplu frumos. Minunat! Design axat pe conversie care va indeplini atat obiectivele de afaceri, cat si nevoile clientilor.

Vreau un site web »

Creare magazin online

Creare magazine online

Perfecte pe orice dispozitiv. Complet optimizate. Complet functionale. Convingatoare! Daca vinzi online, asigura-te ca site-ul de comert electronic reflecta calitatea bunurilor tale.

Vreau un magazin online »

Servicii SEO profesionale

Optimizare SEO

Optimizare site-uri web in conformitate cu standardele Google. Creste vizibilitatea cuvintelor cheie de interes in prima pagina Google. Performanta fara penalizari!

Vreau servicii SEO »

Creare aplicatii web

Dezvoltare aplicatii web

Cand e simplu sa faci totul... poti face orice! Complexitatea livrata in solutii simple. Lucrezi cum vrei tu. Cand vrei tu. Aplicatia web gestioneaza tot. Apreciaza libertatea!

Vreau o aplicatie web »

Mentenanta site web

Mentenanta site web

Administrez, monitorizez, scalez, extind capacitatile site-urilor si aplicatiilor web existente. Tu, te concentrezi doar pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru afacerea ta - clientii.

Vreau mentenanta site web »

Redesign site web

Redesign site web

Converteste mai multi vizitatori in clienti cu un website nou, personalizat, care inspira la actiune. Incarcare rapida, design atractiv, user friendly si un aspect fresh pentru site-ul tau.

Vreau un redesign la site »

Baze de date imobiliare

Servicii pentru domeniul imobiliar

Platforma imobiliare si website pentru listare proprietati. Website-ul agentiei este integrat cu aplicatia software proprie, de tip CRM (Customer Relationship Management).

CRM Imobiliar »

Limbaje de programare

CRM imobiliar dezvoltat la comanda

Utilizarea aplicatiilor generice nu functioneaza intotdeauna si nu se pliaza intocmai pe nevoile tale. Viitorul apartine CRM-ului imobiliar personalizat. Dezvolt solutii CRM pentru domeniul imobiliar, aplicatii software moderne, adaptate nevoilor clientilor si obiectivelor tale.

Dezvoltare site agentie imobiliara

Solutii personalizate de web design concepute special pentru agentii imobiliare. Site-ul pentru agentia imobiliara este creat de la 0, pe o platforma proprie ce poate fi customizata in proportie de 100%, astfel incat, rezultatul final sa fie conform asteptarilor.

Servicii de publicitate Google Ads

Sunt certificat in managementul campaniilor Google Ads si PPC. Ma ocup de cresterea afacerilor mici prin campanii de promovare pe internet.

Specialist Google Ads

Vrei sa afli cum iti poti creste afacerea printr-o campanie Google Ads?

Servicii de dezvoltare site-uri pentru comert electronic

Servicii de dezvoltare site-uri de comert electronic pe platformele Magento, WordPress, PrestaShop, OpenCart.