Reclame Google Ads

Publicitate Google Ads, reclame PPC

Ia-ti adio de la servicii de promovare pe Google prin reclame Google Ads care-ti irosesc bugetul fara sa-ti aduca vanzari sau clienti noi!

Chiar acum clientii sigur cauta pe Google produsele sau serviciile tale

Servicii Google Ads: promovare profitabila pentru afacerea ta. Google Search Ads, Google Shopping Ads, Google Display, Remarketing, YouTube Ads, Google Search & Display Partners, platesti doar pentru accesari care au intentia sa cumpere ce oferi.

Google Ads (Google AdWords) este un serviciu de publicitate care iti permite sa afisezi reclame, ca linkuri sponsorizate, in rezultatele cautarii platite de pe Google, dar si ca reclame bazate pe text, afisare grafica, reclame sau anunturi video pe Gmail, YouTube si pe site-uri partenere Google. Publicitatea cu plata pe click, PPC, este o modalitate excelenta de a atrage rapid clienti.

Pe scurt, Pay-Per-Click (PPC) este un mod de promovare online in care platesti doar in momentul in care un utilizator apasa pe un anunt. Indiferent de obiectivul urmarit: cresterea traficului pe site, completarea unui formular de contact sau cresterea vanzarilor, Google Ads este canalul potrivit si pentru tine.

Am propria metodologie de lucru si am propria abordare in ceea ce priveste strategia digitala de promovare pay-per-click, o campanie PPC Google Ads gandita pentru a genera rezultatele de care ai nevoie. Sunt responsabil pentru fiecare leu investit si te asigur ca bugetul de publicitate produce cele mai bune rezultate.

Preturi reclame PPC - campanii Google Ads

Google Ads – Solutia de promovare online #1 a afacerilor din Romania. Promoveaza site-ul tau pe Google – atrage mai multi clienti si mai multe vanzari pentru afacerea ta folosind publicitatea platita pe Google.

Preturi corecte si transparente pentru campania ta Google Ads. Sa-ti gasim clientii perfecti care iti cauta deja produsele pe Google.

Basic

Design Landing Page

250

Starter

Buget 100 - 1000 €

1000 lei / luna

Business

Buget 1000 - 2000 €

1500 lei / luna

Enterprise

Buget 2000 - 4000 €

2500 lei / luna

Nu ai clienti? Ii gasesc!

  • Realizez campania Ads in cateva ore
  • Obtii trafic si incepi sa vinzi imediat
  • Ai costuri de administrare foarte mici
  • Targetez rapid si relevant clientii
  • Primesti rapoarte reale din promovare

Esti promovat... dar nemultumit?

  • Cresc rata de conversie a campaniei PPC
  • Te pozitionez pe cel mai bun loc in cautari
  • Elimin costurile inutile
  • Cresc rapid traficul targetat
  • Monitorizez amanuntit campania PPC


Abordarea mea pentru gestionarea Google Ads

Google PPC este cu siguranta primul canal de marketing pe care ar trebui sa-l foloseasca orice companie noua. Dar succesul ei necesita o intelegere aprofundata a platformei si a abilitatilor de optimizare la nivel profi. Este vorba despre perfectionarea anuntului publicitar potrivit pentru publicul potrivit la nivelul de suma licitata potrivita pentru a obtine rezultate profitabile.

Servicii de publicitate Google Ads

Sunt certificat in managementul campaniilor Google Ads si PPC. Ma ocup de cresterea afacerilor mici prin campanii de promovare pe internet.

Specialist Google Ads

Vrei sa afli cum iti poti creste afacerea printr-o campanie Google Ads?