Campanii Google Ads

Publicitate Google Ads, reclame PPC

Uita de promovare Google Ads care iti iroseste bugetul fara sa-ti aduca profit! Campanii PPC doar pentru cei interesati de produsele si serviciile tale.

Chiar acum clientii cauta pe Google produsele sau serviciile tale

Afiseaza reclame eficiente si bine directionate in locurile potrivite pentru a ajunge la publicul potrivit! Rezultate excelente prin intermediul campaniilor Pay Per Click (PPC)!

Google Ads este un serviciu de publicitate platita care iti permite sa afisezi reclame in rezultatele Google, dar si ca reclame bazate pe text, grafica, reclame sau anunturi video pe Gmail, YouTube si alte site-uri partenere Google. Publicitatea cu plata pe click, PPC, este o modalitate excelenta de a atrage rapid clienti.

Pe scurt, Pay-Per-Click (PPC) este un mod de promovare online in care platesti doar in momentul in care un utilizator apasa pe un anunt. Indiferent de obiectivul urmarit: cresterea traficului pe site, completarea unui formular de contact sau cresterea vanzarilor, Google Ads este canalul potrivit si pentru tine.

Am propria metodologie de lucru si am propria abordare in ceea ce priveste strategia digitala de promovare pay-per-click, o campanie PPC Google Ads gandita pentru a genera rezultatele de care ai nevoie. Sunt responsabil pentru fiecare leu investit si te asigur ca bugetul de publicitate produce cele mai bune rezultate.

Preturi reclame PPC - Campanii Google Ads

Solutia de promovare online #2 a afacerilor din Romania. Din prima zi atragi mai multi clienti si vanzari folosind publicitatea platita.

Promovare Google Ads pret. Stimulezi vanzarile cu serviciile de management PPC.


Design

Creare landing page

800 lei / pagina

Starter PPC

Buget 100 - 1000 €

1000 lei / luna

Business PPC

Buget 1000 - 2000 €

1500 lei / luna

Enterprise PPC

Buget 2000 - 4000 €

2500 lei / luna

Nu ai clienti? Ii gasesc!

 • Realizez campania Ads in cateva ore
 • Obtii trafic si incepi sa vinzi imediat
 • Ai costuri de administrare foarte mici
 • Targetez rapid si relevant clientii
 • Primesti rapoarte reale din promovare

Esti promovat... dar nemultumit?

 • Cresc rata de conversie a campaniei PPC
 • Te pozitionez pe cel mai bun loc in cautari
 • Elimin costurile inutile
 • Cresc rapid traficul targetat
 • Monitorizez amanuntit campania PPC
Abordarea mea pentru promovarea prin anunturi Google Ads

Google PPC este cu siguranta primul canal de marketing pe care ar trebui sa-l foloseasca orice companie noua. Dar succesul ei necesita o intelegere aprofundata a platformei si a abilitatilor de optimizare la nivel profi. Este vorba despre perfectionarea anuntului publicitar potrivit pentru publicul potrivit la nivelul de suma licitata potrivita pentru a obtine rezultate profitabile. Acelasi tip de reclama poate produce de 2 sau de 4 sau de 10 ori mai multe conversii. Exploatez la maximum fiecare leu investit in publicitate platita!

Servicii PPC, management campanii Google AdWords/PPC

Servicii Adwords/PPC, management campanii pentru afaceri de toate dimensiunile. Cum obtin mai multe clicuri si conversii din campaniile tale Google Ads/PPC?

Cercetarea cuvintelor cheie si licitarea

Folosesc o strategie PPC bazata pe date pentru a profita la maximum de fiecare impresie pe care o primeste anuntul tau in reteaua de cautare. Selectarea cuvintelor cheie este un element esential al campaniilor publicitare PPC iar singurele cuvinte cheie pentru care merita sa platesti sunt cele care au cea mai mare probabilitate sa aduca trafic de conversie.

Optimizarea campaniei PPC

Setarile corecte pot face diferenta intre o campanie PPC profitabila si una care-ti iroseste bugetul. Optimizarile continue se concentreaza pe factorii cheie care scad costul clicurilor si imbunatatesc performanta campaniei.

Optimizarea paginii de destinatie PPC

Creez pagini de destinatie optimizate care transforma clicurile PPC in conversii. Publicitatea cu plata-pe-clic este benefica doar atunci cand traficul converteste. Optimizez paginile de destinatie si ofer traficului Google Ads informatiile pe care le cauta, atragandu-i in acelasi timp cu un design strategic si CTA-uri care maximizeaza rata de conversie.

Strategie PPC si SEO

Pentru a castiga si mai mult din marketingul pe motoarele de cautare, o campanie SEO solida te asigura ca traficul platit continua sa vina chiar si dupa ce bugetul tau Google Ads se epuizeaza. Pe langa serviciile PPC, ofer servicii optimizare SEO, copywriting, dezvoltare web, SEO tehnic si multe altele. Stiu cum sa duc vizibilitatea online la urmatorul nivel atat pentru anunturile PPC, cat si pentru cele organice.

Completez serviciile necesare Google Ads

Campaniile Google Ads bune necesita materiale de calitate, integrari si imbunatatiri ale site-ului.

 1. Design bannere si materiale vizuale necesare campaniei
 2. Design landing pages absolut necesar unei campanii Google Ads
 3. Integrare scripturi necesare de tracking
 4. Scrierea si imbunatatirea de texte, astfel incat sa fie mai eficiente si convingatoare
 5. Refacerea si optimizarea anumitor pagini din site-ul tau

Servicii de publicitate Google Ads

Sunt certificat in managementul campaniilor Google Ads. Ma ocup de cresterea afacerilor mici prin campanii de promovare PPC.

Specialist Google Ads, reclame platie PPC, pay-per-click

Vrei sa afli cum iti poti creste afacerea printr-o campanie Google Ads?

Intrebari frecvente despre Google Ads


Ce este Google Ads si cum functioneaza?

Google Ads este o platforma de publicitate online oferita de Google prin care ai posibilitatea de a atrage clienti noi si de a-ti dezvolta afacerea cu ajutorul anunturilor platite in rezultatele cautarilor Google si pe alte site-uri partenere. Cum functioneaza? Se creeaza campanii publicitare in cadrul Google Ads selectand cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta. Atunci cand utilizatorii cauta acele cuvinte cheie, anunturile respective apar in rezultatele cautarilor sau pe alte site-uri partenere.

Ce tipuri de campanii pot face prin Google Ads?

In functie de specificul afacerii tale si de metoda de promovare cu cel mai bun impact, poti alege mai multe tipuri de campanie:

 • Campanii pe reteaua de cautare Google (Search)
 • Campanii pe reteaua de display (Display) Google
 • Campanii de remarketing
 • Campanii video
 • Campaniile pentru cumparaturi online

Ce este un scor de calitate?

Scorul de calitate este o masura utilizata de motoarele de cautare pentru a determina costul-pe-clic (CPC) al reclamelor. Scorul de calitate este formulat de o varietate de factori, cum ar fi continutul relevant de pe paginile de destinatie, CTR, relevanta cuvintelor cheie, textul publicitar si performanta generala a anunturilor Google. Un scor de calitate mai ridicat duce la sume CPC mai mici si o rentabilitate mai buna a investitiei pentru bugetul tau publicitar.

Ce este costul per click (CPC)?

Costul per Click (CPC) reprezinta suma platita de catre un marketer catre Google pentru fiecare clic pe anuntul. Acest cost poate varia in functie de concurenta pentru cuvintele cheie si de calitatea anuntului. Costul pentru fiecare click primit figureaza in rapoartele pe care le vei primi.

Cum pot sa verific eficienta campaniilor din Google Ads?

Poti verifica eficienta campaniilor din Google Ads prin intermediul instrumentelor de monitorizare si raportare oferite de platforma. Poti urmari metrici precum numarul de clicuri, costul per clic (CPC), rata de conversie si ROI (return on investment). De asemenea, vei primi rapoarte detaliate cu regularitate, impreună cu informatii esensiale privind performanta campaniilor tale Ads.

Campania Google Ads se poate optimiza pentru a obtine rezultate mai bune?

Da, campaniile din Google Ads pot fi optimizate pentru a obtine rezultate mai bune. Optimizarea este un proces continuu prin care ajustez si imbunatatesc diferite aspecte ale campaniei pentru a maximiza performanta si pentru a atinge obiectivele de marketing.