Redesign site

Reproiectare, redesign, refacere site

Deblochezi oportunitati de vanzare incredibile cu o reproiectare de site. Converteste mai multi vizitatori in clienti cu un redesign care inspira la actiune.

Redesign site web, reproiectare site tinand cont de clientii tai

Prezint date despre comportamentul, obiceiurile si asteptarile utilizatorilor la fiecare reproiectare de site – si o fac corect de prima data. Construiesc o strategie de reproiectare a site-ului web care atrage si converteste vizitatorii.

ReDesign atractiv si modern – Primele impresii fac diferenta! O singura experienta proasta pe un site web face ca utilizatorii sa fie cu 88% mai putin probabil sa viziteze site-ul din nou.

Rata de conversie a site-ului web ar putea creste cu 200% pana la 400% cu o interfata bine conceputa. Incarcarea mai rapida a paginii web si remedierea problemelor de performanta reduc la minim rata de respingere a vizitatorilor.

48% dintre oameni spun ca designul site-ului web este factorul numarul unu in deciderea credibilitatii unei afaceri. Simplu, modul in care arata si functioneaza site-ul tau conteaza enorm pentru publicul targetat.

redesign, reproiectare site web

ReDesign site - redescopera imaginea ta pe internet!

Incarcare rapida, design atractiv, user friendly si un aspect fresh pentru website-ul afacerii tale. Proiectez un site nou performant, modern si eficient care sa ofere vizitatorilor exact ce cauta.

Reproiectare site & magazin onlime

Solutii inovative pentru reconstructie site web

De la refacerea structurii interne, actualizarea continutului si pana la adaugarea unor functii noi, iti propun solutii complete de redesign site, astfel incat website-ul tau sa beneficieze de o interfata noua, o navigare mai buna a paginilor web si un panou de administrare mult mai usor de utilizat.


Refacere, modificare site web, site ecommerce

ReDesign site web

  • Redesign site web de la 0
  • Design personalizat
  • Design receptiv (mobil / tableta / desktop)
  • Site optimizat corect SEO On-Page
  • Panou de control (CMS)

ReDesign magazin online

Reproiectare magazin online pentru a minimiza rata de abandon a cosului si pentru a creste vanzarile.

  • Reducere abandon cos de cumparaturi
  • Rata de conversie mai mare

De ce ar trebui sa reinnoiesti design-ul site-ului acum?

Un redesign iti aduce mai multi clienti.

Vizitatorii site-ului tau au nevoie de doar 0,05 secunde pentru a-si forma o opinie despre ceea ce vad si experimenteaza pe o pagina web. In urmatoarele 5 secunde, 94% dintre vizitatori isi fac o impresie solida despre afacerea ta, care este greu de schimbat ulterior.

Cu alte cuvinte, oportunitatile tale de a dobandi un nou client sunt extrem de limitate in timp. Designul UI si UX, de inalta calitate, este cea mai buna strategie pentru a transmite rapid o imagine de brand uimitoare si pentru a castiga increderea viitorilor tai clienti.

Serviciile de reproiectare a site-ului transforma aspectul existent al paginilor web prin modernizarea UX si UI. Acoper intregul ciclu de reproiectare a site-ului – inclusiv auditul UI si UX, optimizarea vitezei de incarcare si migrarea continutului – pentru a asigura sesiuni mai lungi pentru vizitatori si o rata de conversie mai mare.