Servicii SEO Craiova. Consultanta & optimizare web

Te confrunti cu o scadere a traficului sau vrei sa generezi mai multe vanzari din site-ul web? Te pot ajuta cu servicii de optimizare, SEO.

Consultanta si optimizare site web, SEO

Expert in servicii SEO. Scopul meu este de a dirija traficul din cautari catre site-ul tau. Este un serviciu complex unde ar trebui sa folosesti numai profesionisti cu experienta.

Optimizare SEO

In lumea schimbatoare a optimizarii pentru motoarele de cautare, SEO, un obiectiv ramane constant: mai mult trafic. Cu cat un site se situeaza mai sus pe pagina cu rezultatele motorului de cautare, asa cum este vazut de un utilizator, cu atat mai mult trafic primeste.

Ce presupun serviciile SEO oferite

Servicii de consultanta SEO

Program flexibil de consultanta cu mentorat.

Serviciile SEO sunt concepute pentru a gasi oportunitati de crestere organica pe termen lung. Pentru clientii care doresc consultanta SEO, voi oferi informatii pentru crearea si intretinerea unui site recompensat de Google. Iti adaptez programul de consultanta in functie de nevoile, capacitatile interne si intentia ta.

Audid site SEO

Analiza aprofundata a site-ului si raport prioritar.

Auditul site-ului iti ofera o evaluare aprofundata si un raport al problemelor care impiedica clasarea, prioritizate pe niveluri de importanta. Descoperi erori care, atunci cand sunt rezolvate, vor schimba afacerea ta.

Auditul SEO este un proces de durata, 30 zile. Nu folosesc tool-uri de auditare automata, asa cum probabil ai fost obisnuit de "expertii SEO". In primele 2 saptamani iti prezint un raport preliminar de constatari cu lucrurile descoperite care ar trebui remediate imediat. Se bazeaza pe elemente de arhitectura si proiect. Raportul final prezinta ce este gresit, de ce conteaza si cum sa il remediem.

Daca anumite recomandari „nu se pot implementa in sistemul tau”, vom modifica structura site-ului (CMS) fara niciun compromis.

Servicii SEO personalizate

SEO adaptat planului tau de crestere.

Servicii de optimizare pentru motooarele de cautare care raspund mai multor tipuri si nevoi de afaceri. Poate doresti ca un expert sa vizeze o problema cheie. Sau poate ai nevoie de mine pentru a identifica modul de crestere a traficului catre site-ul tau si pentru a dezvolta o strategie SEO generala.

Intotdeauna adaptez serviciile de optimizare web, SEO, sa corespunda nevoilor tale. Indiferent daca esti o companie mica, medie sau mare, serviciile mele de marketing pe motoarele cautare te pot ajuta sa cresti traficul organic catre site. Poti vizualiza lista de preturi servicii SEO, dar retine ca, tarifele sunt negociabile si difera in functie de cerinte.

Preturi optimizare SEO

Servicii de optimizare, SEO, etica a site-ului pentru motarele de cautare. Preturi SEO pe baza obiectivelor si bugetului dorit al proiectului. In general, ofer servicii SEO la taxe potrivite pentru orice client, de la site-uri mici pana la mari corporatii. Serviciile de consultanta SEO sunt la preturi competitive cu alte companii SEO de top.

Toate preturile serviciilor SEO sunt negociabile. Pur si simplu solicita o oferta sau suna-ma pentru a discuta despre proiectul tau: 0766 562 629. Dar retine, cu cat vrei mai ieftin, mai putini bani, cu atat mai greu apar rezultatele.

Fiecare pas SEO a fost imbunatatit pentru a ajuta un client intr-o etapa specifica a planului sau de marketing, de la inceput, la maturitate. In plus, fiecare serviciu SEO este format dintr-un set specific de sarcini cuprinzatoare cu preturi rezonabile.

Prin urmare, anumite sarcini de servicii (de exemplu, cercetare si analiza de cuvinte cheie) pot sa nu fie disponibile, la baza, dar sunt incluse in preturile serviciilor SEO vandute sub forma unui pachet personalizat sau abonament. In mod similar, este mai putin costisitor sa cumperi pur si simplu o masina noua decat sa cumperi toate piesele individuale si sa o construiesti singur.

Servicii SEO profesionale

Majoritatea clientilor ma angajeaza pentru a efectua optimizarea pentru motoarele de cautare pentru site-ul lor, astfel incat sa se poata concentra pe business, in loc de SEO. Indiferent daca site-ul tau se adreseaza clientilor locali sau nationali, selectez un set de pagini de baza pentru a optimiza si implementa cele mai bune practici.

Pentru cautarile pe cuvinte cheie cu o concurenta medie, este prudent sa presupunem ca vor dura minim 2 luni pentru a dezvolta un site competent si pentru a-l promova in mod corespunzator. Este un demers care necesita rabdare si o putere financiara dedicata implementarii corecte a unei strategii web de succes.

Nu este nimic neobisnuit pentru un site mare sa dureze, poate un an, pentru a genera o cantitate profitabila de trafic din cautarile organice. Cu toate acestea, o strategie SEO bine ghidata, care respecta orientarile motoarelor de cautare, va avea rezultate pe termen lung.

Servicii SEO complete atunci cand ai nevoie, rapid, de solutii fiabile la provocarile tale.

Servicii SEO & Google Ads Craiova

Sunt certificat in managementul campaniilor Google AdWords si PPC. Ma ocup de cresterea afacerilor mici prin campanii de promovare pe internet, SEO, Google Ads si optimizare.

Specialist SEO si Google Ads

Vrei sa afli cum iti poti creste afacerea printr-o campanie SEO sau Google Ads?