eCommerce

Creare magazin online & platforma e-commerce

Solutii personalizate pentru comertul online, fara template-uri, abonamente lunare sau preturi ascunse. Dezvoltare site si platforma e-commerce custom.

Castiga inimile clientilor cu experiente personalizate!

Magazinele online sunt excelente pentru comertul electronic, insa multora le lipseste acea experienta extraordinara a clientului in intreaga sa calatorie - de la descoperirea produsului la decizia de cumparare.

Succesul in ecommerce presupune un echilibru delicat intre intelegerea afacerii, strategia de brand, experienta utilizatorului, continutul si design-ul intuitiv. Fiecare mesaj, chemare la actiune sau etapa gresita pot afecta conversiile.

Cu un design UI / UX curat si intuitiv, compatibilitate mobila si incarcare rapida a paginilor, vei avea mai multe cosuri finalizate si o valoare medie mai mare a comenzilor. Creez un magazin online personalizat, scalabil si flexibil, suficient de simplu pentru a fi gestionat. Iti construiesc solutia potrivita de ecommerce.

Solutii ecommerce customizate

Dezvoltare magazine online performante, integrate cu platforme e-commerce open source sau platforma dezvoltata custom.

Integrare platforma de comert online

Integrez site-ul de comert online cu platforma potrivita, raportata la nevoile afacerii cu functionalitatile necesare.

Creare magazin online custom

Dezvolt platforma e-commerce conform cerintelor tale si un magazin complet personalizat, pregatit pentru vanzari.

  •   • eCommerce CMS custom
  •   • Produse nelimitat
  •   • Functionlitati multiple
  •   • Integrari multiple

Dezvoltare platforma & site ecommerce custom.

Dezvoltare custom platforma eCommerce

Agentiile de e-commerce ofera platforme bogate in functionalitati si template-uri. Putine ofera insa, un design excelent si convingator. Dezvoltarea corecta a magazinului este cea care transforma cel mai mare numar de vizitatori in clienti.

Ca si proprietar de business online esti interesat de functionalitati care sa te ajute intr-o gestionare cat mai usoara a magazinului, lucru normal, dar, potentialii clienti nu iti impartasesc acest interes. Nu sunt curiosi ce platforma ecommerce sustine magazinul tau online si in niciun caz nu cumpara pentru ca tu folosesti o solutie open source, custom sau SaaS.

Atunci cand cerinte precum, experienta utilizatorului, design unic sau caracteristici personalizate, nu sunt indeplinite, pierzi clienti. Ai nevoie de o solutie de comert electronic completa, personalizata.

Conduse cu viziune si inspirate de perfectiune, serviciile mele personalizate de dezvoltare a comertului electronic sunt obligate sa iti ofere magazinul online la cheie. O solutie care reflecta valorile brand-ului pe care le asociaza cu siguranta calitatii si satisfactia consumatorilor.

Preturi dezvoltare magazin online pe platforme open source sau custom.

Care este cel mai bun soft ecommerce pentru magazinul tau online?


WooCommerce

Pret magazin online WordPress

+ 1469

OpenCart

Pret magazin online OpenCart

+ 1769

PrestaShop

Pret magazin online PrestaShop

+ 1969

Personalizat

Pret magazin online
dezvoltat custom

+ 4899

Ce conteaza in dezvoltarea site-ului de comert electronic?

In comertul electronic, experienta utilizatorului inseamna totul, iar o experienta placuta, surprinzatoare si convingatoare te diferentiaza puternic de concurenta si te fixeaza in mintea clientului.

Experientele complexe si confuze lasa produsele in cos. Daca utilizatorii nu pot ajunge de la pagina produsului la finalizare in doar cateva clicuri, vor incepe sa caute in alta parte. Pe langa o interfata excelenta cu un simplu checkout fara probleme, magazinul virtual ar trebui sa fie optimizat pentru o experienta de cumparaturi premium.

O platforma e-commerce customizata, scalabila este de departe cea mai buna alegere. Caracteristicile personalizate iti ofera un avantaj real inaintea concurentei si un magazin de vanzari online complet personalizat, adaptat scopurilor companiei, operatiunilor zilnice si obiectivelor viitoare.

Experiente fara egal, design vizual excelent pana la ultimul pixel, navigare usoara si intuitiva, un cos de cumparaturi atent gandit si un mediu sigur online. Vei avea toate instrumentele necesare sa profiti la maxim de vanzarile online.

Servicii creare magazin online la cheie, platforme & site-uri ecommerce custom, pentru firme din: Craiova, Timisoara, Bucuresti.

Adauga un magazin online in cosul tau de cumparaturi!