Solutii eCommerce

Creare magazin online & platforma e-commerce

Solutii e-commerce complete si personalizate pentru vanzari online. Fara template-uri, abonamente lunare sau preturi ascunse!

Castiga inimile clientilor cu experiente personalizate!

Magazinele online sunt excelente pentru comertul electronic, insa multora le lipseste acea experienta extraordinara a clientului in intreaga sa calatorie - de la descoperirea produsului la decizia de cumparare.

Succesul in ecommerce presupune un echilibru delicat intre intelegerea afacerii, strategia de brand, experienta utilizatorului, continutul si design-ul intuitiv. Fiecare mesaj, chemare la actiune sau etapa gresita pot afecta conversiile.

Cu un design UI / UX curat si intuitiv, compatibilitate mobila si incarcare rapida a paginilor, vei avea mai multe cosuri finalizate si o valoare medie mai mare a comenzilor. Creez un magazin online personalizat, scalabil si flexibil, suficient de simplu pentru a fi gestionat. Iti construiesc cea mai buna solutie de comert online.

Mai usor si mai accesibil decat oricand sa vinzi.

Magazine online performante integrate cu platforme e-commerce open source sau platforma dezvoltata custom.

Integrare platforma de comert online

Integrez site-ul de eCommere cu platforma potrivita, raportata la nevoile afacerii cu functionalitatile necesare.

Creare magazin online custom

Dezvolt platforma e-commerce conform cerintelor tale si un magazin complet personalizat, pregatit pentru vanzari.

  •   • eCommerce CMS custom
  •   • Produse nelimitat
  •   • Functionlitati multiple
  •   • Integrari multiple

Dezvoltare custom platforma & site de e-commerce.

Dezvoltare custom platforma eCommerce

Agentiile de e-commerce ofera platforme bogate in functionalitati si template-uri. Putine ofera insa, un design excelent si convingator. Proiectarea corecta a magazinului este cea care transforma cel mai mare numar de vizitatori in clienti.

Ca si proprietar de business online esti interesat de functionalitati care sa te ajute intr-o gestionare cat mai usoara a magazinului, lucru normal, dar, potentialii clienti nu iti impartasesc acest interes. Nu sunt curiosi ce platforma ecommerce sustine magazinul tau online si in niciun caz nu cumpara pentru ca tu folosesti o solutie open source, custom sau SaaS.

Atunci cand cerinte precum, experienta utilizatorului, design unic sau caracteristici personalizate, nu sunt indeplinite, pierzi clienti. Ai nevoie de o solutie de comert electronic, completa, personalizata inca de la inceput.

Conduse cu viziune si inspirate de perfectiune, serviciile mele personalizate de dezvoltare a comertului electronic sunt obligate sa iti ofere magazinul online la cheie. O solutie care reflecta valorile brand-ului pe care le asociaza cu siguranta calitatii si satisfactia consumatorilor.

Dezvoltare magazin online pe platforme eCommerce open source.

Care este cel mai bun soft ecommerce pentru magazinul tau online?

PrestaShop

PrestaShop este unul dintre cele mai bune CMS-uri pentru magazinele virtuale. Este echipat cu cele mai recente solutii pentru implementarea unei promovari mai eficiente a magazinului online. Platforma este o solutie de succes pentru magazinele online mici si mijlocii.

WordPress / WooCommerce

WooCommerce este un pic diferit de celelalte platforme. Este un plugin de comert electronic creat pentru WordPress, spre deosebire de o platforma de comert electronic dedicata.

Cu aproape 80 de milioane de descarcari, WooCommerce este cea mai populara solutie de comert electronic din lume. Aproape 30% din toate magazinele online de pe glob sunt sustinute de WooCommerce.

Dar, daca doresti sa construiesti de la zero un nou site de comert electronic si sa vinzi sute de articole diferite, as cauta o alta solutie.

Magento

Magento este o platforma de comert electronic destinata magazinelor online Enterprise. Este folosita de giganti mondiali precum Nike, HP, Jack Daniel si Canon.

Are solutii specifice pentru companiile care opereaza ca B2C, B2B sau ambele. Magento are capabilitati de comert electronic puternice si robuste pentru orice tip de site web. Vei putea crea un PWA (aplicatie web progresiva) pentru a imbunatati experienta utilizatorului pentru clientii care cumpara de pe dispozitivele mobile.

Am in vedere Magento doar daca ai un magazin online imens, nu un start-up. Preturile pentru o licenta Enterprise Magento incep de la peste 20.000 USD pe an.

OpenCart

Platforma de comert electronic OpenCart ofera tot ce ai nevoie pentru a creea si gestiona magazinul tau online. Peste 342.000 de site-uri de comert electronic de pe tot globul sunt sustinute de OpenCart.

OpenCart este un software open-source pe care il poti instala pentru a adauga functionalitati de comert electronic pe site-ul web existent. Unul dintre motivele pentru care imi place OpenCart este pentru ca poti sa gestionezi totul folosind o interfata simpla.

Daca vrei un site web simplu de comert electronic si nu ai nevoie de multe extensii premium, OpenCart este o modalitate excelenta de a-ti reduce costurile.


Basic

Pret magazin online WooCommerce

+ 469

Starter

Pret magazin online OpenCart

+ 769

Business

Pret magazin online PrestaShop

+ 969

Enterprise

Pret magazin online
dezvoltat custom

+ 2899

Ce este important in dezvoltarea magazinului online?

In comertul electronic, experienta utilizatorului este totul, iar o experienta convingatoare este un diferentiator puternic.

Experientele complexe si confuze lasa produsele in cos. Daca utilizatorii nu pot ajunge de la pagina produsului la finalizare in doar cateva clicuri, vor incepe sa caute in alta parte. Pe langa o interfata excelenta cu un simplu checkout fara probleme, magazinul virtual ar trebui sa fie optimizat pentru o experienta de cumparaturi premium.

O platforma e-commerce customizata, scalabila este de departe cea mai buna alegere. Caracteristicile personalizate iti ofera un avantaj real inaintea concurentei si un magazin online complet personalizat, adaptat scopurilor companiei, operatiunilor zilnice si obiectivelor viitoare.

O experienta fara egal, un design vizual excelent, o navigare usoara, un cos de cumparaturi atent gandit si un mediu sigur online. Vei avea toate instrumentele necesare sa profiti la maxim de vanzarile online.

Servicii creare magazin online la cheie, platforme & site-uri ecommerce custom, pentru firme din: Craiova, Timisoara, Bucuresti.

Adauga un magazin online in cosul tau de cumparaturi!