Programator web PHP/MySql, JavaScript, HTML/CSS

Salut! Sunt tibis. Full Stack Web Developer

Freelancer, din Craiova, lucrez ca designer si programator web (PHP, MySql, JavaScript, HTML, CSS) atat pentru agentiile digitale, cat si pentru firme sau persoane fizice.

CU CE IMI OCUP TIMPUL

Inovare
& Tehnologie

Acum, este vorba despre schimbare si inceputul noilor oportunitati.

Dar daca asta este acum - ce urmeaza?

Ceea ce urmeaza apartine oamenilor care traiesc intr-o lume digitala. Ei decid ce doresc, ce sustin.Provocarea mea - si a ta - este sa intelegem asta.Te invit sa mi te alaturi intr-o calatorie de acum spre inainte.

Freelancer Web designer si programator web Craiova, expert SEO
 
“tibis a reusit sa gaseasca solutii creative pentru toate provocarile noastre tehnice, precum si proiectarea unui site elegant si vizibil atractiv!”
ROMANIA MEA ROMANIA MEA DEVELOPMENNT
MISIUNEA MEA

Prezent
& Viitor

Vreau sa iti ajut afacerea sa creasca printr-o abordare la 360° a prezentei online.

Iti rasplatesc increderea prin depasirea asteptarilor sistiu, nu doar ca trebuie sa produc o munca mai buna decat colegii mei, ci sa imping limitele creativitatii si inovarii.

Sunt mandru de succesul clientilor meisi pasionat de a-i ajuta sa accelereze cresterea prin intermediul digitalului.

Full stack web developer Craiova
CUM REUSESC

Talent
& Pasiune

Plus o echipa de oameni uimitori care imi sunt alaturi.

Cred in talent si pasiune, asa ca investesc in oameni si le ofer sansa de a straluci. Este filosofia mea si modelul meu de business.

Intotdeauna am loc pentru oameni stralucitori, pasionati de digital si care, permanent, sunt provocati sa fie mai buni azi decat ieri.

 
“Este nevoie de o combinatie fantastica de expertiza tehnica si de intelegere creativa pentru a veni cu un concept digital care se identifica perfect cu filosofia ta de brand!”
AtA Asigurari Ata Asigurari Manager
Full stack web developer, Programator web Craiova
MA PRICEP BINE DE TOT

Proiectare
& Dezvoltare

Sunt pasionat de crearea unor identitati online memorabile, dar asta nu este suficient. Semnul final al succesului este de a inspira oamenii la actiune si la conversie.

Ma gandesc la ceea ce are nevoie compania ta pentru a reusi online, nu doar la „construirea unui site web”, „crearea unei aplicatii”sau „SEO”.

Comunicarea este esentiala pentru reusita. Sunt disponibil atat pe parcursul procesului de proiectare si dezvoltare cat si dupa.

Sunt dedicat sa ofer solutii reale si rentabile clientilor mei in termenul de executie stabilt dupa o intelegere atenta a obiectivelor de afaceri.

Spune-mi despre proiectul tau

Ce inseamna full stack web developer si ce face un programator web?

In partea de front-end, un programator web, utilizeaza o combinatie de limbaje de programare, HTML, CSS si JavaScript, pentru a construi paginile web, tot ce vezi tu cand interactionezi cu un site. Pe back-end, programatorul, dezvolta aplicatia, serverul si baza de date (PHP/MySql) care alcatuiesc structura fundamentala a aplicatiei.

Abilitatea mea de programator si dezvoltator front-end si back-end imi permite sa creez totul: de la site-uri de prezentare, la aplicatii web complexe, magazine de comert electronic, sisteme, portaluri web, platforme sau CRM-uri de imobiliare.