Servicii SEO

Servicii SEO cu rezultate rapide pe termen lung.

Creste vizibilitatea in primele pozitii Google a cuvintelor cheie care convertesc! Servicii SEO pentru optimizare website si promovare online.

Ce este SEO - optimizarea pentru motoarele de cautare?

Un site bine optimizat pentru motoarele de cautare este un site care aduce trafic, iar un site care aduce trafic este un site care aduce clienti, foarte multi clienti. Pe scurt, acesta este motivul pentru care vrei sa acorzi importanta promovarii prin servicii SEO.

Stiu ca iti doresti trafic si vanzari dar asta implica un pachet de servicii seo profesionale care sa iti promoveze afacerea pe primele locuri in Google. SEO este singura metoda prin care poti ajunge si ramane timp indelungat pe primele pozitii.

Cat de repede vei obtine profit din campania SEO, depinde de strategia de optimizare web - cat de bine este executata, de preturi corecte care sa justifice acel abonament sau pachet de servicii SEO.

Te ajut sa ajungi la clientii interesati de produsele sau serviciile tale cu o tehnica de baza in marketing online – optimizarea pentru motoarele de cautare.

Servicii de optimizare SEO pentru magazine online & site-uri web

Indiferent de tipul de business, abordarea pe care o recomand clientilor mei da constant rezultate.

Analiza Concurenta

Identific oportunitatile de imbunatatire prin analiza peisajului de cautare si a site-urilor concurente.

National SEO

Te pozitionez la nivel national pentru cei mai buni termeni de cautare relevanti pentru afacerea ta.

Local SEO

Esti primul in orasul si judetul tau prin servicii locale de SEO. Ajungi rapid in fata clientilor din apropiere.

eCommerce SEO

Vei fi cu un pas inaintea competitiei in zona ta de eCommerce cu SEO relevant pentru nisa ta.

Mobile SEO

Experiente optimizate pentru vizitatorii care acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile.

Continut SEO

Redactez continut orientat spre cuvintele cheie de interes maxim si profitabile pentru afacerea ta.

Ocupi primele pozitii in Google prin servicii SEO, tactici si strategii etice.

Te asigur ca investitia ta se aliniaza cu strategia de optimizare, menita sa atraga in site traficul pe care ti-l doresti, pentru a-ti maximiza profitabilitatea. Serviciile sau produsele tale vor fi disponibile cat mai repede potentialilor clienti.

Iti garantez rezultate si o rentabilitate rapida a investitiei, indiferent de tipul de afacere sau industrie in care activezi. O campanie de promovare prin SEO, realizata corect, justifica un pret de optimizare si gaseste cea mai valoroasa audienta.

Mai multi clienti din traficul organic. Am resursele si know-how-ul necesar pentru a implementa, in site, o serie de strategii digitale diferite, cu accent pe transformarea traficului organic din cautarile Google in clienti.

Servicii SEO conform standardelor Google. Completez serviciile de optimizare web cu diferite tehnici de promovare online pentru a obtine rezultate SEO mai bune, mai rapid, la preturi accesibile, pentru clienti ca tine.

Servicii SEO - Optimizare site web

Start

Audit SEO

359

  • Analiza SEO On Site
  • Analiza SEO Off Site
  • Raport + Recomandari
  • Implementare SEO On-Page
  • Monitorizare evolutie
  • Raport post optimizare

Basic

Local SEO

269 € / luna

Pachetul Basic SEO este perfect pentru o concurenta mica sau firme locale care doresc sa isi imbunatateasca clasamentul.

Business

Medium Business

469 € / luna

Potrivit pentru combaterea concurentei pe cautari medii sau companii care doresc sa atraga mai multi clienti din regiunea lor.

Enterprise

Large Business

999 € / luna

Ideal pentru companii care doresc sa se pozitioneze la nivel national sau sa atraga clienti din nise mult mai competitive.

Servicii SEO pentru magazine online

Servicii SEO magazine online.

Daca ai un magazin online, stii ca exista concurenta acolo, trebuie sa investesti in atragerea de trafic rentabil. Trebuie sa apari in cautarile potrivite pentru cuvintele cheie potrivite, doar asa, traficul organic generat este relevant si benefic, format din potentiali clienti, persoane cu un interes crescut pentru produsele tale. Practic, serviciile SEO pentru magazine online se refera la optimizarea categoriilor si paginilor de produs ca acestea sa apara pe prima pagina cu rezultate organice. Ma asigur ca directionarea cuvintelor cheie, apelurile la actiune, schema markup si aspectul paginii maximizeaza rankingul si transforma prospectii in clienti.

Audit tehnic

Analizez cum magazinul web este indexat de Google si de alte motoare de cautare, pentru a te asigura ca prezinti informatiile corecte cu privire la ceea ce ofera site-ul tau. Verific probleme cum ar fi continutul duplicat care ar putea dauna ranking-ului.

Revizuire design

Ma asigur ca magazinul tau este usor de navigat de catre clienti si ca acesta este securizat corespunzator. Voi elimina cat mai multe bariere sau puncte de renuntare din fluxul de vanzari pentru a-i determina pe clientii tai sa efectueze acea achizitie.

Optimizare categorii

Magazinul web trebuie sa aiba sens atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru clientul final. Paginile de categorii bine definite iti permit sa te pozitionezi mai sus in rezultatele de cautare, atat pentru produse, cat si pentru paginile de categorii.

Mai mult trafic, vanzari si clienti.

Serviciile SEO ajuta oamenii sa iti gaseasca site-ul, iti ajuta afacerea sa devina vizibila si sa castige incredere, concentrandu-se pe trei elemente:

Cercetare cuvinte cheie

Stiu cum sa pun in aplicare un plan de optimizare corect si profitabil. Identific exact nevoile clientilor tai prin cercetarea cuvintelor cheie. Continutul scris in jurul acestor interese asigura trafic si conversii. Folosesc instrumente de analiza pentru a te ajuta sa castigi pozitii importante pentru cuvintele cheie potrivite si publicul potrivit.

Optimizare site

Bine sau nu, tot ce se intampla in spatele site-ului tau afecteaza clasamentul. Analizez configuratia tehnica si optimizez nu doar strategia SEO, ci si arhitectura interna a site-ului (cod, script, viteza). Derulez un audit pentru a identifica probleme si solutii de imbunatatire a partii tehnice SEO. Ma asigur ca totul functioneaza asa cum trebuie ca tu sa obtii cele mai bune rezultate in urma optimizarii.

Profil de backlink-uri

Uneori, nu este despre ce stii, ci pe cine stii. Paginile care trimit link-uri catre site-ul tau poarta cu ele autoritate - autoritate pe care motoarele de cautare o iau in considerare la determinarea clasamentului rezultatelor. Construiesc si execut o strategie de achizitie backlink-uri minutioasa, pentru a ma asigura ca paginile web se claseaza bine pentru cuvintele cheie vizate. Toate linkurile trec printr-un proces riguros de verificare, astfel incat site-ul tau va avea intotdeauna conexiunile potrivite pentru a sustine obiectivele SEO.

Esti la un clic departe de clienti!

Eu ma ocup de optimizare (SEO), iar tu obtii clienti mai rapid si pe timp indelungat!