Servicii SEO

Servicii SEO cu rezultate rapide pe termen lung.

Creste vizibilitatea in primele pozitii Google a cuvintelor cheie care convertesc! Servicii SEO pentru optimizare site si campanii de promovare online.

Optimizare site web si magazin online pentru vanzari.

Stiu ca iti doresti trafic si vanzari dar asta implica un pachet de servicii seo profesionale care sa iti promoveze afacerea pe primele locuri in Google. SEO este singura metoda prin care poti ajunge si ramane timp indelungat pe primele pozitii.

Cat de repede vei obtine profit din campania SEO, depinde de strategia de optimizare web - cat de bine este executata, de preturi corecte care sa justifice acel abonament sau pachet de servicii SEO.

Te ajut sa ajungi la clientii interesati de produsele sau serviciile tale cu o tehnica de baza in marketing online – optimizarea pentru motoarele de cautare. Castigi bani cu un site mult mai vizibil! Cu cat esti mai sus in Google cu atat ai mai multe sanse de vanzare.

Calea strategica catre o afacere solida.

O strategie SEO grozava aduce impreuna codul, continutul si contextul pentru a te descoperi si valorifica potentialilor clienti.

Analiza Concurenta

Identific oportunitatile de imbunatatire prin analiza peisajului de cautare si a site-urilor concurente.

National SEO

Te pozitionez la nivel national pentru cei mai buni termeni de cautare relevanti pentru afacerea ta.

Local SEO

Esti primul in orasul si judetul tau prin servicii locale de SEO. Ajungi rapid in fata clientilor din apropiere.

eCommerce SEO

Vei fi cu un pas inaintea competitiei in zona ta de eCommerce cu SEO relevant pentru nisa ta.

Mobile SEO

Experiente optimizate pentru vizitatorii care acceseaza site-ul de pe dispozitive mobile.

Continut SEO

Redactez continut orientat spre cuvintele cheie de interes maxim si profitabile pentru afacerea ta.

Ocupi primele pozitii in Google prin servicii SEO, tactici si strategii etice.

Te asigur ca investitia ta se aliniaza cu strategia de optimizare, menita sa atraga in site traficul pe care ti-l doresti, pentru a-ti maximiza profitabilitatea. Serviciile sau produsele tale vor fi disponibile cat mai repede potentialilor clienti.

Iti garantez rezultate si o rentabilitate rapida a investitiei, indiferent de tipul de afacere sau industrie in care activezi. O campanie de promovare prin SEO, realizata corect, justifica un pret de optimizare si gaseste cea mai valoroasa audienta.

Mai multi clienti din traficul organic. Am resursele si know-how-ul necesar pentru a implementa, in site, o serie de strategii digitale diferite, cu accent pe transformarea traficului organic din cautarile Google in clienti.

Servicii SEO conform standardelor Google. Completez serviciile de optimizare web cu diferite tehnici de promovare online pentru a obtine rezultate SEO mai bune, mai rapid, la preturi accesibile, pentru clienti ca tine.

Servicii SEO - Optimizare site web

Start

Audit SEO

359

  • Analiza SEO On Site
  • Analiza SEO Off Site
  • Raport + Recomandari
  • Implementare SEO On-Page
  • Monitorizare evolutie
  • Raport post optimizare

Basic

Local SEO

269 € / luna

Pachetul Basic SEO este perfect pentru o concurenta mica sau firme locale care doresc sa isi imbunatateasca clasamentul.

Business

Medium Business

469 € / luna

Potrivit pentru combaterea concurentei pe cautari medii sau companii care doresc sa atraga mai multi clienti din regiunea lor.

Enterprise

Large Business

999 € / luna

Ideal pentru companii care doresc sa se pozitioneze la nivel national sau sa atraga clienti din nise mult mai competitive.

Mai mult trafic, vanzari si clienti.

Serviciile SEO ajuta oamenii sa iti gaseasca site-ul, iti ajuta afacerea sa devina vizibila si sa castige incredere, concentrandu-se pe trei elemente:

Cercetare cuvinte cheie
Stiu cum sa pun in aplicare un plan de optimizare corect si profitabil. Identific exact nevoile clientilor tai prin cercetarea cuvintelor cheie. Continutul scris in jurul acestor interese iti asigura trafic mai mult si conversii bune. Folosesc instrumente de analiza pentru a te ajuta sa castigi pozitii importante pentru cuvintele cheie potrivite si publicul potrivit.

Optimizare site
Bine sau nu, tot ce se intampla in spatele site-ului tau afecteaza clasamentul. Analizez configuratia tehnica si optimizez nu doar strategia SEO, ci si arhitectura interna a site-ului (cod, script, viteza). Derulez un audit pentru a identifica probleme si solutii de imbunatatire a partii tehnice SEO. Ma asigur ca totul functioneaza asa cum trebuie ca tu sa obtii cele mai bune rezultate in urma optimizarii.

Profil puternic de backlink-uri
Uneori, nu este despre ce stii, ci pe cine stii. Paginile care trimit link-uri catre site-ul tau poarta cu ele autoritate - autoritate pe care motoarele de cautare o iau in considerare la determinarea clasamentului rezultatelor. Construiesc si execut o strategie de achizitie backlink-uri minutioasa, pentru a ma asigura ca paginile web se claseaza bine pentru cuvintele cheie vizate. Toate linkurile trec printr-un proces riguros de verificare, astfel incat site-ul tau va avea intotdeauna conexiunile potrivite pentru a sustine obiectivele SEO.

Esti la un clic departe de clienti!

Eu ma ocup de optimizare (SEO), iar tu obtii clienti mai rapid si pe timp indelungat!