SEO

Servicii SEO, optimizare site si promovare online

De la zero la sute de clienti lunar cu un abonament de servicii seo profesionale care iti pune site-ul web pe prima pagina, in primele 5 rezultate organice.

Dezvolta-ti afacerea online cu servicii SEO personalizate

Mai mult trafic si vanzari cu servicii SEO, cea mai buna metoda de promovare pentru un site sau magazin online. Servicii SEO personalizate, adaptate nevoilor si bugetului tau.

Cauta pe Google afacerea ta pe cuvintele cheie principale. Daca nu te afli in primele cinci rezultate organice, site-ul tau are nevoie de servicii SEO. Optimizarea site-ului ramane singura metoda de promovare online care atinge aceste obiective. Serviciile SEO sunt parte integranta a planului de marketing si singura strategie care te asigura ca afacerea ta este prima pe care clientii o gasesc pe Google.

Servicii SEO, o abordare cuprinzatoare care include tactici diferite: cercetarea cuvintelor cheie, marketingul prin continut, crearea de linkuri, optimizarea site-ului, UX, CRO si analiza. Prin parteneriatul cu un specialist in servicii seo, cu experienta, primesti ajutorul si suportul necesar de care ai nevoie pentru a incepe sa generezi mai mult trafic organic catre site-ul tau.

Obtin rezultate si incep sa le imbunatatesc. Succesul in marketingul pe motoarele de cautare depinde de strategia de optimizare web, cat de bine este executata, de preturi SEO corecte care sa justifice investitia si inca un aspect important: corelatia dintre volumul concurentei si competenta specialistilor SEO.

Cere oferta de pret SEO

Vrei cel mai bun raport calitate / pret? Flexibilitate in functie de buget. Stabilim obiectivele iar bugetul campaniei SEO poate fi personalizat dupa preferinte. Vei beneficia de cele mai bune servicii de optimizare seo la un raport calitate / pret excelent.

SEO este responsabil de site-ul tau in prima pagina Google

SEO aduce in site exact oamenii pe care il doresti. Ficare business trebuie sa beneficieze de promovare online prin servicii SEO de calitate, indiferent de marimea bugetului. Stiu unde sa investesc si sa obtim maximum din bugetul tau.

Rezultate si rentabilitate rapida a investitiei indiferent de tipul de afacere sau industrie in care activezi. O campanie SEO, realizata de un expert, justifica pretul de optimizare site si gaseste cea mai valoroasa audienta pe motoarele de cautare.

Mai mult trafic si clienti din cautarile organice. Am resursele si experienta necesara pentru a implementa o campanie SEO profitabila, cu accent pe cresterea traficului organic din cautarile Google si transformarea acestuia in clienti.

Specialist SEO conform Google. Completez serviciile de optimizare site cu diferite metode de promovare online pentru a obtine rezultate mai bune, mai rapid, la preturi mici si accesibile in comparatie cu o agentie SEO din Romania.

Practicile mele sunt axate pe abordarea unora dintre cele mai mari probleme din industrie: transparenta, responsabilitate, consecventa si nu in ultimul rand, rezultate. Fiecare campanie de optimizare pentru motoarele de cautare este masurata si prezentata clientilor mei pentru a le oferi o intelegere atat a efortului pus in fiecare campanie, cat si a rezultatelor.

Servicii SEO - Optimizare site & pagini web

Servicii executate de un specialist SEO

La ce sa te astepti cu servicii de optimizare profesionale pentru site-uri si magazine online (ecommerce) de la un specialist SEO.

Mai mult trafic

Mai multa vizibilitate pe Google inseamna o crestere a numarului de vizitatori pe site.

Mai multe oportunitati

Targetez segmentul de public cu interes crescut in achizitia produselor sau serviciilor tale.

Mai multi bani

Cresterea organica a site-ului faciliteaza transformarea vizitatorilor in clienti platitori.

Constientizare

Brand-ul tau poate deveni cel la care se gandesc clientii, peste toata concurenta din industrie.

Cresterea afacerii

Clientii targetati si constientizarea brand-ului contribuie la noi oportunitati de crestere.

Incredere si autoritate

Cand ajungi in primele rezultate Google clientii te vor vedea ca fiind o autoritate in industrie.

Servicii SEO bazate pe intentia de cautare a utilizatorului

Servicii SEO, optimizare site web

Optimizarea site-urilor web este, fara indoiala, cea mai complexa si completa strategie de marketing digital pe care o poti explora. Dar si cea mai plina de satisfactii.

Cu toate acestea, in ciuda complexitatii sale, toate drumurile conduc la intentia de cautare. Ce tip de informatii vrea sa obtina cel care cauta si cum poate site-ul tau sa ofere cea mai buna versiune a acestor informatii.

Odata ce intelegi acest lucru, serviciile SEO devin mai putin uluitoare si mai mult o experienta – care este dictata de tine.

In final, aducerea oamenilor pe site-ul tau este doar o parte a marketingului online, este important sa oferi vizitatorilor o experienta excelenta si memorabila pe site-ul tau (design, continut, utilitate, rapiditate).

Clasare pe prima pagina a motoarelor de cautare

Toate serviciile de care ai nevoie pentru ca site-ul tau sa ajunga in primele rezultate si sa devina un instrument puternic de vanzari. Ce cuprine pachetul de promovare SEO?

Merita sa investesti in servicii SEO profesionale?

  1. Rezultatele dureaza mult mai mult (chiar si luni intregi fara nicio investitie aditionala)
  2. Poti rula reclame PPC si vei plati mai putin deoarece paginile web optimizate primesc un Ad Score mai bun, algoritmul Google le considera mai relevante
  3. Poti ajunge la oameni care evita in mod deliberat reclamele PPC (Prin promovare SEO obtii pozitionari bune in paginile cu rezultate organice).
  4. Optimizarea site-ului duce la pozitionari bune si in paginile cu rezultate ale altor motoare de cautare, in afara de Google. Astfel, produsele tale pot atinge mai multi potentiali clienti

Servicii de optimizare web complete pentru site-uri si magazine online

Fiecare specialist in servicii SEO vine cu un anumit grad de merit, de aceea includ o mare varietate de tactici intr-o campanie de optimizare pentru a oferi rezultate consistente.

Cercetarea cuvintelor cheie

Primul pas in orice campanie SEO este cercetarea cuvintelor cheie. Gasirea cuvintelor cheie relevante, directionate, care sunt folosite de catre cei care cauta pentru a-ti gasi produsele sau serviciile, ne permite sa optimizam site-ul pe baza acelor termeni si expresii. Cercetarea cuvintelor cheie este si mai importanta atunci cand lucrezi la campanii locale de SEO, deoarece clientii locali vor folosi un anumit limbaj atunci cand cauta produse si servicii in zona lor.

Cercetarea cuvintelor cheie este un serviciu SEO esential care ne ajuta sa intelegem ce cauta oamenii online, permitandu-ne sa scriem continut adaptat acestor cautari. Intelegand termenii de cautare si variatiile utilizate, identific zonele de continut si paginile web care necesita imbunatatiri pentru a capta mai mult trafic de cautare organic.

Local SEO

Clientii cauta cele mai bune produse si servicii in apropierea lor – si doresc raspunsuri rapid. Compania ta va aparea atunci cand clientii cauta? Te vor alege dintre toate afacerile locale care ofera aceleasi produse si servicii? Optimizarea SEO Local necesita o abordare strategica si directionata, diferita de SEO general, afla ce este Local SEO »

Strategiile Local SEO au o pondere tot mai mare in SERP. Cu Local SEO iti faci afacerea vizibia strict in orasul de interes: Cluj, Bucuresti, Iasi, Sibiu, Brasov, Timisoara, Arad si in orice alte orase din tara!

Pentru companiile care vizeaza clienti in anumite locatii concrete, serviciile locale de SEO ar trebui considerate parti vitale ale oricarei strategii generale de optimizare . Serviciile locale includ optimizarea inregistrarilor de directoare de afaceri pe mai multe platforme, inclusiv Compania mea pe Google , configurarea de pagini/continut geo-specific pentru vizarea probabililor cautatori din apropierea locatiilor comerciale, precum si etichetarea geografica a imaginilor cu informatii adecvate despre locatie, acolo unde este cazul, si revendicate.

Optimizare SEO On Page

De ce este important SEO On Page? Optimizarea paginilor pentru cuvintele cheie corecte este primul pas in clasarea pe motoarele de cautare. Este important ca paginile din site sa fie optimizate pentru cuvintele cheie pe care le cauta clientii.

Una dintre cele mai importante parti ale SEO este optimizarea continutului de pe site-ul tau, astfel incat acesta sa fie optimizat pentru motoarele de cautare dar si atragator pentru vizitatori. Ma asigur ca toate titlurile paginilor si metadescrierile sunt corecte, creez legaturi interne si utilizez etichetele de titlu in mod corespunzător pe intregul continut al site-ului.

Optimizarea pe pagina implica crearea sau modificarea de pagini folosind expresii cheie importante care reprezinta ceea ce cauta utilizatorii in legatură cu produsele sau serviciile unei companii. Acest tip de optimizare asigura ca atunci cand utilizatorii viziteaza pagina, ei gasesc continut relevant despre ceea ce cautau inițial, fara a fi nevoiti sa ghiceasca sau sa citeasca mai intai materiale fara legatura. Prin tehnicile de optimizare pe pagina, cum ar fi titlurile paginilor, meta descrierile, etichetele antetului, textul alternativ al imaginii si organizarea generala a continutului pe pagina, companiile pot adauga informatii despre produsele/serviciile oferite si isi pot creste vizibilitatea in SERP-uri.

Optimizarea continutului

Actualizarile recente Google pun foarte mult accent pe importanta continutului ca parte a unei strategii SEO eficiente. Echilibrand perfect ceea ce isi doreste Google cu ceea ce va reprezenta cel mai bine afacerea ta, redactez continut pentru SEO incredibil care raspunde direct intentiei de cautare.

Crearea de continut de calitate este o parte esentiala a unei strategii SEO de succes. Ma concentrez pe crearea de articole convingatoare, postari pe blog si alte tipuri de continut prin care sa poti interactiona cu potentialii clienti si sa construiesti relatii semnificative cu acestia in timp. Continutul de calitate va ajuta la cresterea clasamentului organic in timp, asa ca este important sa investesti mult in acest aspect al strategiei daca vrei sa vezi rezultate pe termen lung.

Optimizarea continutului se concentreaza pe dezvoltarea practicilor profesionale de copywriting menite sa multumeasca atat cititorii, cat si motoarele de cautare, pastrand totusi standarde inalte de calitate in fazele de productie si promovare. Acest tip de serviciu evalueaza materialele digitale existente, cum ar fi articolele si videoclipurile, precum si crearea de continut nou bazat pe fraze cheie tintite asociate cu anumite segmente de public/subiecte reprezinta o alta optiune viabila care merita verificata atunci cand se ia in considerare o strategie generala de imbunatatire a clasamentului in motoarele de cautare. Mesajele proaspete si unice, in comparatie cu concurentii tai, ajuta la furnizarea de valoare si imbunatateste automat loialitatea pe termen lung in cadrul unei baze de clienti stabilite pe durate mai lungi, cu tendinte sustinute de asemenea!

Link Building

Construirea unui profil de link-uri este coloana vertebrala a succesului in SEO, dar, numai atunci cand se afla in mainile unui expert care va crea un profil natural.

Cand construiesc linkuri externe ma axez pe site-uri web care au subiecte similare, continut relevant si autoritate mare. Acest lucru va creste probabilitatea ca clientii potentiali sa faca clic pe site-urile respective catre al tau prin acele link-uri externe dupa ce au fost indexate de motoarele de cautare. Sensibilizarea este o modalitate eficienta de a construi link-uri, deoarece implica contactarea directa cu experti din nise similare, care ar putea fi dispusi sa distribuie un link inapoi catre site-ul tau daca li se ofera suficient stimulent (cum ar fi oferirea unui articol sau a unei postari pentru invitati).

Analiza tehnica

Este important sa verificam daca exista probleme tehnice cu site-ul tau, deoarece acestea pot afecta performanta acestuia in motoarele de cautare. Un audit tehnic al site-ului tau va identifica orice erori de codare, redirectionari care nu functioneaza corect sau link-uri rupte care pot impiedica succesul.

Audituri tehnice SEO. Un audit tehnic SEO include analiza structurii, codului si fișierelor site-ului tau. Acest tip de audit evalueaza cat de bine este configurat site-ul web pentru clasamente organice pe cele mai populare motoare de cautare din lume, cum ar fi Google si Bing. Un expert tehnic SEO va verifica daca exista probleme inclusiv linkuri intrerupte, pagini cu incarcare lenta, erori de cod HTML si multe altele. Scopul unui audit tehnic SEO este acela de a ma asigura ca site-ul tau „spune” in mod corespunzător robotilor motoarelor de cautare care trec cu crawlere pe el ce subiecte/pagini ar trebui sa indexeze si sa prioritizeze in rezultatele clasamentului.

Optimizare site tehnic

Derulez un audit pentru a identifica probleme si solutii de imbunatatire a partii tehnice SEO, apoi, optimizez arhitectura interna a site-ului (cod, script, viteza). Ma asigur ca totul functioneaza asa cum trebuie ca tu sa obtii cele mai bune rezultate.

Inca ceva! Remediez tot ce inseamna SEO tehnic, gratuit! Astfel, nu esti nevoit sa externalizezi serviciul. Aici ma refer la: rescriere cod HTML, scripturi, arhitectura site, erori de indexare, link-uri interne, redirect-uri, optimizare viteza pagini, etc.

Consultanta SEO

Ai nevoie de sprijin in activitatile tale legate de SEO? Vrei sa verifici daca eforturile tale te apropie de indeplinirea obiectivelor tale? Te pot ajuta cu consultanta SEO! Dezvolt strategia SEO bazata pe nisa afacerii tale, volumul relevant de cautare a cuvintelor cheie si sfaturi despre cum sa obtii mai mult trafic si clienti.

Servicii optimizare site, profesionale: optimizare seo Craiova, servicii SEO Bucuresti, Cluj, Timisoara, toata Romania si dincolo!

Intrebarile tale au raspuns


Dureaza mult pana voi vedea efectele serviciului de optimizare SEO?

Contrar altor strategii populare de marketing, efectele SEO nu se vor observa imediat. De obicei, este nevoie de aproximativ 2 luni pentru a incepe sa vedem rezultate, dar procesul de optimizare SEO poate dura pana la 12 luni pentru a atinge obiectivele propuse. Desi fiecare business are o strategie de optimizare SEO diferita, in general, majoritatea afacerilor pot sa se astepte la rezultate semnificative intr-un interval de 4 pana la 12 luni.

Ce este SEO si ce inseamna promovarea site-urilor web?

SEO sau Optimizarea pentru Motoarele de Cautare este procesul de marketing prin care site-urile sau paginile web sunt optimizate si ajustate pentru a obtine o pozitie si o vizibilitate cat mai buna in rezultatele motoarelor de cautare (SERP). Se folosesc diverse tehnici pentru a impulsiona anumite cuvinte cheie in clasamentul rezultatelor motorului de cautare. Aceste procedee si tehnici au ca rezultat cresterea traficului organic, cresterea ratei de conversie si al vizitatorilor in clienti.

Cine are nevoie de SEO?

Sa vedem cine are nevoie de servicii SEO. In principiu, toti! Doua site-uri diferite nu pot fi în acelasi timp pe primul loc in Google, nici pe locul doi sau trei simultan. Ce-i de facut? Cine ar trebui sa faca SEO si cine nu? Raspunsul este simplu: cei care isi permit sa investeasca. Cei pregatiti sa actioneze acum si sa astepte rezultatele pe termen lung. Cei pentru care SEO are sens din punct de vedere economic.

Ce este optimizarea SEO?

Optimizarea SEO reprezinta practica adaptarii continutului unui website in vederea obtinerii unor pozitii superioare pe prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare (SERP), cu scopul de a atrage mai mult trafic. Obiectivul principal consta in obtinerea unei pozitii de top pe prima pagina a rezultatelor de cautare Google, pentru cuvinte cheie relevante publicului tinta al brandului tau.

Cum se face optimizare SEO?

Publicarea de continut relevant si autoritar este un factor cheie pentru clasarea superioara in motoarele de cautare. Continutul de calitate si cu autoritate nu poate fi inlocuit. Acesta este creat in mod special pentru a se adresa publicului tinta, crescand astfel traficul pe site si imbunatatind autoritatea si relevanta site-ului tau. Realizarea unui research regulat. Orice strategie de optimizare SEO necesita un research extensiv in prealabil. Fiecare metatitlu sau metadescriere trebuie sa includa cuvinte cheie relevante, obtinute in urma analizelor efectuate de specialistii nostri.

Fiecare business are nevoie de servicii SEO?

In era digitala, clientii sunt in mediul online, iar acest lucru duce la o competitie acerba. Cu cat optimizarea SEO este mai bine implementata, cu atat mai mult trafic precum si potentiali clienti vor accesa site-ul tau. Din acest motiv este recomandat ca orice business sa foloseasca servicii SEO cat mai calitative.

Cat costa SEO? Ce influenteaza preturile SEO?

Costurile in ceea ce priveste serviciile SEO pot varia foarte mult, de la cateva sute de euro pana la cateva mii. Factorii care determina aceste fluctuatii de pret includ domeniul de activitate, tipul de servicii sau produse oferite, nivelul concurentei si durata pana la obtinerea primelor rezultate. Pentru a stabili costurile exacte pentru serviciile SEO, este necesara efectuarea unei analize SEO complete si evaluarea concurentei directe, astfel incat sa se poata dezvolta o strategie si un plan de executie a optimizarii corespunzator.

Care este perioada minima pentru promovare SEO?

Experienta ne permite sa facem o estimare a perioadei minime de promovare SEO. In majoritatea cazurilor, perioada minima variaza in funcție de bugetul alocat pentru serviciile SEO. Am observat ca, in conditii normale, cu un buget SEO de 3500-4000 lei / luna, perioada minima recomandata este de 4 luni. Totusi, trebuie sa luam in considerare faptul ca procesul de optimizare SEO este continuu si trebuie realizat pe o perioada indelungata de timp. Schimbarile majore in clasamentul organic au loc atunci cand Google isi actualizeaza sistemul de altgoritmi! Se pot observa schimbari de pozitii si intre update-uri. Daca facem treaba buna si suntem pe drumul cel bun, site-ul creste. Rezultate rapide se obtin pe cuvinte cheie secundare, cu un volum mai mic de cautare, cuvinte si expresii care pot aduce clienti, astfel incat, sa recuperezi o parte din bugetul investit lunar.