Promovare SEO

Servicii SEO, optimizare site & promovare online

Creste rapid vizibilitatea in primele pozitii Google a cuvintelor cheie de interes! Preturi servicii SEO, optimizare site si promovare pe Google.

Castiga clienti cu servicii de optimizare site & promovare SEO.

Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) care vor creste vizibilitatea site-ului in cautarea organica, generand clienti, vanzari si dezvoltarea afacerii.

Cresterea traficului organic implica un abonament de servicii seo profesionale care sa iti duca site-ul in primele pozitii. Optimizarea SEO, ca metoda de promovare online, ramane singura care atinge aceste obiective.

Rezultatele campaniei SEO depind de strategia de optimizare web, cat de bine este executata, de preturi corecte care sa justifice acel abonament sau pachet de servicii SEO si inca un aspect important: corelatia dintre volumul concurentei si competenta profesionistilor dintr-o agentie SEO.

Te ajut sa castigi clienti prin optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare, cel mai de pret atu. O strategie care combina cercetarea, continutul si elemente comune din marketing-ul pe motoarele de cautare (SEM).

Ce obtii cu servicii profesionale SEO

Mai mult trafic

Mai multa vizibilitate pe Google inseamna o crestere a numarului de vizitatori pe site.

Mai multe oportunitati

Targetez segmentul de public cu interes crescut in achizitia produselor sau serviciilor tale.

Mai multi bani

Cresterea targetata faciliteaza transformarea vizitatorilor in clienti platitori.

Constientizare

Brand-ul tau poate deveni cel la care se gandesc clientii, peste toata concurenta din industrie.

Cresterea afacerii

Clientii targetati si constientizarea brand-ului contribuie la noi oportunitati de crestere.

Incredere si autoritate

Cand ajungi in varful rezultatelor cautarii, clientii te vor vedea ca fiind o autoritate in industrie.

Ocupi prima pagina in Google doar cu servicii SEO si strategii bune.

Investitia in optimizarea site-ului web, SEO, aduce in site exact traficul pe care il doresti. Serviciile sau produsele tale vor fi disponibile cat mai repede potentialilor clienti.

Rezultate si rentabilitate rapida a investitiei indiferent de tipul de afacere sau industrie in care activezi. O campanie de promovare prin SEO, realizata corect, justifica pretul pentru optimizare site si gaseste cea mai valoroasa audienta.

Mai mult trafic si clienti din cautarile organice. Am resursele si know-how-ul necesar pentru a implementa o strategie SEO cu accent pe cresterea traficului organic din cautarile Google si transformarea acestuia in clienti.

Servicii SEO conform standardelor Google. Completez serviciile de optimizare site web (SEO) cu diferite tehnici de promovare online pentru a obtine rezultate mai bune, mai rapid, la preturi mult mai accesibile in comparatie cu o agentie SEO.

Servicii SEO Craiova - Optimizare site web rapid

SEO Start

Audit SEO

359

  • Analiza SEO On Site
  • Analiza SEO Off Site
  • Raport + Recomandari
  • Implementare SEO On-Page
  • Monitorizare evolutie
  • Raport post optimizare

SEO Basic

Local SEO

269 € / luna

Abonament SEO Local pentru firme care doresc sa aduca pe site sau in locatie vizitatori din zona in care activeaza.

Abonament SEO Business

Concurenta medie

749 € / luna

Potrivit pentru combaterea concurentei pe cautari medii sau companii care doresc sa atraga mai multi clienti din regiunea lor.

Abonament SEO Enterprise

Concurenta mare

1499 € / luna

Ideal pentru companii care doresc sa se pozitioneze la nivel national sau sa atraga clienti din nise mult mai competitive.

Servicii SEO pentru magazine online.

Servicii SEO pentru optimizare magazine online

Serviciile de optimizare SEO pentru un magazin online consta in atragerea de trafic rentabil. Trebuie sa apari in cautarile potrivite pentru cuvintele cheie potrivite, doar asa, traficul organic generat este relevant si benefic, format din potentiali clienti, persoane cu un interes crescut pentru produsele tale.

Practic, serviciile SEO pentru magazine online se refera la optimizarea categoriilor si paginilor de produs ca acestea sa apara pe prima pagina cu rezultate organice. Ma asigur ca directionarea cuvintelor cheie, apelurile la actiune, schema markup si aspectul paginii maximizeaza rankingul si transforma prospectii in clienti.

Transforma site-ul intr-un activ profitabil

Optimizare SEO pentru orice tip de site. Eu ma ocup de promovare iar tu de clienti!

De ce sa investesti in servicii SEO profesionale?

1. Rezultatele dureaza mult mai mult (chiar si luni intregi fara nicio investitie aditionala).

2. Poti rula reclame PPC si vei plati mai putin pentru ca paginile optimizate primesc un Ad Score mai bun, algoritmul Google le considera mai relevante.

3. Poti ajunge la oameni care evita in mod deliberat reclamele PPC (SEO te ajuta sa obtii pozitionari bune in paginile cu rezultate organice).

4. Optimizarea site-ului duce la pozitionari bune si in paginile cu rezultate ale altor motoare de cautare, in afara de Google. Astfel, produsele tale pot atinge mai multi potentiali clienti.

Cum te ajuta SEO, poate genera bani?

Serviciile SEO ajuta oamenii sa iti gaseasca site-ul, produsele sau serviciile, iti ajuta afacerea sa devina vizibila, sa castige incredere si sa creasca, concentrandu-se pe 4 elemente:

Cercetare cuvinte cheie

Stiu cum sa aplic o strategie de optimizare corecta si profitabila. Identific exact nevoile clientilor tai prin cercetarea cuvintelor cheie. Folosesc instrumente de analiza pentru a te ajuta sa castigi pozitii importante pentru cuvintele cheie potrivite si publicul potrivit.

Optimizare site tehnic

Derulez un audit pentru a identifica probleme si solutii de imbunatatire a partii tehnice SEO, apoi, optimizez arhitectura interna a site-ului (cod, script, viteza). Ma asigur ca totul functioneaza asa cum trebuie ca tu sa obtii cele mai bune rezultate.

Inca ceva! Remediez tot ce inseamna SEO tehnic, gratuit! Astfel, nu esti nevoit sa externalizezi serviciul. Aici ma refer la: rescriere cod HTML, scripturi, arhitectura site, erori de indexare, link-uri interne, redirect-uri, optimizare viteza pagini, etc.

Optimizare continut

Optimizarea continutului este practica care te asigura ca textul scris are cele mai bune sanse sa-si atinga scopul propus, fie ca este de a se clasa intr-un motor de cautare sau de a transforma clientii potentiali in conversii. De ce nu ambele?!

Profil de backlink-uri

Paginile care trimit link-uri catre site-ul tau poarta cu ele autoritate. Autoritate pe care motoarele de cautare o considera importanta. Toate linkurile trec printr-un proces riguros de verificare, astfel incat site-ul tau va avea intotdeauna conexiunile potrivite pentru a sustine obiectivele SEO.

Servicii optimizare (SEO) site, profesionale pentru firme din: Craiova, Timisoara, Bucuresti.