Local SEO - vizibilitatea locala a afacerii tale

Te chinui sa-ti promovezi afacerea locala? Local SEO este modalitatea ta de a te evidentia fata de concurenti si de a deveni vizibil in rezultatele cautarilor online bazate pe locatie!

Local SEO - Asigur vizibilitatea locala a afacerii tale

Local SEO listare Google Business Profil

Cresc vizibilitatea locatiilor tale in Google

O listare Google Business Profil iti asigura vizibilitatea in rezultatele locale Google, in pagina de cautare si in Google Maps. Businessul tau este prezent in mai multe locatii fizice sau chiar in mai multe orase.


Local SEO, ce este si cum functioneaza?

SEO local ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca produse si servicii oferite in zona lor. Cand analizeaza paginile de afisat, Google tine cont de locul in care se afla potentialii consumatori, in momentul introducerii interogarilor in caseta de cautare, si adapteaza rezultatele din SERP-uri la acea locatie.

SEO local este deosebit de important pe piata serviciilor. Datorita sugestiilor motoarelor de cautare, utilizatorii pot colecta informatii si date despre magazine fizice, restaurante, hoteluri, cabinete de stomatologie, saloane de infrumusetare, lanturi de farmacii, clinici medicale sau unitati de servicii direct din profilul Google My Business sau Maps.

De ce este important SEO local?

Un profil de Google complet si actualizat imbunatateste vizibilitatea afacerii tale in cautarile locale. O strategie bazata pe SEO local permite companiilor locale, care nu folosesc alte forme extinse de publicitate online, sa apara in zona unde clientii cauta, dupa anumite fraze cheie si interogari.

Cand este facut corect, SEO local, apropie oamenii cu un pas de o tranzactie. Pozitii in rezultatele pentru cautari locale, trafic web crescut, mai multi clienti, rate de conversie mai bune, venituri mai mari, o mai bună cunoastere si recunoastere a marcii, clienti locali mai fideli, costuri mai mici de publicitate. Cu cat te gasesc mai multi clienti, cu atat vinzi mai mult!

De ce ai nevoie de local SEO pentru afacerea ta?

46% dintre interogarile introduse pe Google sunt cautari locale! Local SEO se refera la cresterea vizibilitatii online, astfel incat afacerea ta sa poata fi gasita de utilizatorii din apropiere.