Creare site

Creare site, web design pe placul clientilor tai

Nu ascunde o afacere buna in spatele unui site mediocru, alungi clientii la concurenta! Castiga-i cu un site de prezentare profesional, personalizat pentru ei.

Site web de prezentare personalizat, cucereste si incanta clientii

Dezvolta-ti afacerea cu un site care conteaza si face diferenta intr-o piata, singurul site de prezentare pe care il vei construi vreodata! Creare site web custom, un site care functioneaza cu adevarat!

Faci o prima impresie doar o singura data, asa ca, modeleaza una grozava.

Renunta la WordPress! Esti aici deoarece vrei un site sau esti nemultumit si vrei rezultate, un site care sa functioneze pentru afacerea ta! Solutia pe care ti-o propun eu nu este WordPress, ci un site complet custom, facut exact cum ar trebui pentru tine, astfel incat tu sa poti genera rezultatele de care ai nevoie in mediul online.

90% din "agentiile" si "firmele" de web design s-au obisnuit sa cumpere teme, sa le instaleze pe un Wordpress si sa-ti spuna ca ai, au gandit, un site unic, "special construit pentru afacerea ta". Daca iti place sa fii pacalit si pui pret mare pe solutii "ieftine" gata "in doua zile", iti urez succes si iti multumesc ca ai trecut pe aici!

Creativitatea si originalitatea sunt elementele cheie care diferentiaza site-ul tau de competitie. Completez design-ul web cu functionalitatea si stiinta conducerii conversiilor cu incurajarea actiunilor importante la momentul potrivit. Creez un site de prezentare perfect integrat cu valorile afacerii, povestea si mesajul tau de brand.

Procesul de creare site de prezentare include toate aspectele legate de UX (experienta utilizatorului) si CRO (optimizarea ratei de conversie): pagini web curate si atractive, indemnuri la actiune corecte, functionalitate, curiozitate si emotie, echilibrul perfect intre obiectivele comerciale si incantarea clientilor.

Site-ul tau ar trebui sa produca bani

Nu-ti mai amana succesul! Un site web personalizat domina concurenta mai repede decat crezi. Tu nu cunosti diferenta dintre o experienta de utilizator buna si una proasta, dar vizitatorii tai o stiu!

Creare site personalizat

Site-ul va fi o reflectare unica a afacerii tale, complet personalizat pentru a atrage si a converti clientii tinta.

Optimizat pentru conversii

Cele mai bune practici de optimizare a conversiei, astfel incat sa transformi cat mai multi vizitatori in clienti.

Putere SEO Google

Beneficiezi de optimizare SEO a paginilor web astfel incat clientii sa te gaseasca pe prima pagina Google.

Implementare CMS

Fiecare site web este integrat cu un CMS custom, sistem de management al continutului. NU WordPress!

Web Design Responsive

Astfel incat vizitatorii sa il poate utiliza cu usurinta pe telefoane mobile, tablete si computere.

Creat pentru a domina

Oamenii se asteapta ca un site sa se incarce rapid, in mai putin de 2 sec. Nu-i alunga, fa-le pe plac!

Creare site web performant, construit pentru vanzari

Un website personalizat zdrobeste concurenta cu frumusete, gratie si functionalitate impecabila. Alege un site de prezentare bine gandit, unic, optimizat, astfel incat sa-ti aduca profit in cel mai scurt timp!

Pret creare site de prezentare personalizat, custom, profesional

De ce ai nevoie de servicii web design profesionale?

Pentru a transmite potentialilor clienti siguranta si increderea ca business-ul tau este capabil sa indeplineasca nevoile lor. Exista o stransa corelatie intre un site web de prezentare profesional si produse sau servicii de calitate.

Clientii sunt centrul fiecarei afaceri, suficient incat sa intelegi rolul pe care un site de prezentare, realizat profesional, personalizat, il ocupa in strategia ta de vanzari. Clientii multumiti formeaza cea mai buna echipa de vanzari!

Indiferent ca esti o corporatie sau o afacere mica, ai nevoie de servicii web design profesionale, de un site cu potential, care sa-ti aduca clienti si vanzari repetate. Am un mod inovator de lucru, elimin costurile inutile si ofer servicii de dezvoltare site web de prezentare la preturi mai mici decat firme de web design.

Personalizarea inseamna mai mult decat un design placut, temele WordPress (si dezvoltatorii care le recomanda) blocheaza afacerea clientilor intr-o zona neutra, cu sanse mici de reusita. Pot construi exact ceea ce clientii tai au nevoie, vor aprecia ca nu te-ai multumit cu o tema WordPress de 2 lei si un CMS pe masura!

Mai multe vanzari cu un site creat pentru conversii

Un business esueaza in online pentru ca subestimeaza dezvoltarea corecta a site-ului. Nu stii ca ai un site prost pana cand nu ai un site bun!

Procesul de creare site web de prezentare

Procesul de creare site web de prezentare presupune sa realizam corect un design de site, de prima data! Ofer solutii rentabile, servicii de web design in termenul de executie stabilt, dupa o intelegere atenta a obiectivelor tale.

Scop & Strategie

Nicio singura linie de cod nu este scrisa fara o strategie. In primul rand, ma asigur ca designul site-ului tau are o foaie de parcurs clara care sa-ti indeplineasca obiectivele.

Wireframing

Inainte ca designerii web sa devina creativi, voi furniza un cadru cu noul site web, pentru a ma asigura ca e clar ce va realiza fiecare pagina pentru afacerea ta.

Web design

Acum pentru partea distractiva. Servicii web design cu designeri de site-uri web din Craiova, pentru un design de site web uimitor, care se aliniaza cu brand-ul si tonul tau.

Dezvoltare site

Odata ce toata lumea este de acord, dezvoltatorii de site-uri web vor face lucrurile sa functioneze si vor da viata designului. Tot codul este usor, sigur si aliniat cu cele mai bune practici. Doar dezvoltarea custom sau personalizata cuprinde toate beneficiile care pregatesc site-ul web sa aduca rezultatele dorite.

SEO si continut

Pe tot parcursul procesului vei lucra cu echipa noastra de optimizare SEO si scriere de continut pentru a aduce context paginilor web. Punem bazele necesare pentru a continua o campanie prin servicii SEO de succes.

Lista de verificare inainte de lansare

Inainte de a lansa site-ul web, vom parcurge lista de verificare care ne asigura ca totul este functional si clientii tai viitori vor avea cea mai buna experienta inca de la lansare.

Servicii de mentenanta

Serviciul de mentenanta site iti permite sa te concentrezi pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine si afacerea ta - clientii.

Fiecare pagina web are un scop

Pentru a garanta cele mai bune rezultate, fiecare pagina web este proiectata cu un scop. Nu exista loc de informatii pe o pagina web doar de dragul acestora. Iau in considerare intentia publicului tau si proiectez site-ul web in functie de aceasta.

Procedand astfel, site-ul web va servi rapid nevoile imediate ale vizitatorilor si va transforma mai multi vizitatori in clienti. Planificarea designului, in procesul de creare site web, ajuta foarte mult, doar vrei sa pastrezi acest site pentru totdeauna.

Servicii de web design, creare site web de prezentare Craiova, Bucuresti, Cluj, Timisoara, toata Romania si dincolo de granite!