CRM Imobiliar

Aplicatie software pentru agentii de imobiliare.

Re'One - Real Estate ONE - Soft agentie imobiliara, CRM imobiliar pentru agenti independenti sau agentii imobiliare. Simplu, rapid, eficient!

CRM Imobiliar cu accent pe echipa.

Care este diferenta dintre cele mai performante 5% echipe imobiliare si toti ceilalti? Se bazeaza pe procese care sunt reglate fin si automatizate, atat pe plan intern, cat si fata de client.

Re'One - CRM imobiliar - solutie integrata de marketing, administrare si site de prezentare pentru agentii de imobiliare. Platforma software include instrumentele necesare intr-o gestionare eficienta: management proprietati, cereri, oferte, clienti, statistici, precum si prezenta companiei online.

CRM-ul lucreaza pentru tine ca si cum ai avea propriul asistent imobiliar. Am automatizat procesele de management si marketing in asa fel incat sa-ti dublezi eficiena, te concentrezi doar pe ce conteaza cu adevarat. Vei economisi timp, vei fi mai bine organizat si concentrat pe dezvoltare.

Eficient, organizat, rapid!


Re'One este cel mai ieftin program CRM pentru agentii imobiliari, majoritatea caracteristicilor, de baza, sunt disponibile in planul basic (inclusiv utilizatori nelimitati). Cu doua oferte distincte, sigur vei gasi CRM-ul perfect.

La cerere, in functie de nevoile tale, integram optinea de publicare pe portaluri: imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro, lajumate.ro, homezz.ro, wizmo.ro, titirez.ro, cauta-imobiliare.ro, romimo.ro, publi24.ro, etc.

Site agentie imobiliara / agent imobiliar

CRM imobiliar Re'One + gratuit site de agentie sau website personal. Agentiile care vor sa fie remarcate beneficiaza de web design 100% personalizat.

Business

Pret CRM Imobiliar Basic

1599

  • Licenta valabila pe viata
  • Agenti nelimitat
  • Site de prezentare inclus

Enterprise

Export portaluri imobiliare

3679

  • Licenta valabila pe viata
  • Agenti nelimitat
  • Site de prezentare inclus
  • Integrari portaluri imobiliare

Perfectiunea este intotdeauna "in constructie!"

Platforma software imobiliara ideala pentru agenti, echipe si agentii de brokeraj care doresc sa-si creasca productivitatea.

Ce este un software CRM imobiliar?

Software-ul CRM imobiliar este un sistem care ajuta la gestionarea relatiilor dintre cumparatori, vanzatori, agenti, brokeri, dezvoltatori si raspunde cerintelor multiple ale agentilor imobiliari si firmelor imobiliare. De la gestionarea cererilor primite pana la pregatirea cotatiilor de pret, de la vanzarea de bunuri imobiliare comerciale pana la administrarea proprietatilor, programul imobiliar se ocupa de managementul procesului end-to-end pentru agentiile imobiliare.

CRM Imobiliar

Care este cel mai bun program CRM imobiliar?

Cel mai bun program CRM imobiliar va fi specific industriei, creat pentru agentiile de imobiliare, care ofera management de ultima ora a proceselor de vanzari, management al proprietatilor si automatizari pentru agentii si dezvoltatori imobiliari sau firme de brokeraj, dar si functionalitati, module unice, care corespund unor nevoi specifice dintr-o companie imobiliara.