Re'One : Real Estate CRM

CRM imobiliar: soft pentru agentii imobiliare

Re'One - CRM imobiliar - Aplicatie software pentru pentru agenti independenti sau agentii de imobiliare. Simplu, rapid, eficient!

CRM Imobiliar + site listare proprietati

Re'One este construit sa creasca si sa se extinda cu nevoile tale de business in continua schimbare.

Re'One - CRM imobiliar - solutie integrata de marketing, administrare si site de prezentare pentru agentii de imobiliare. Platforma software include instrumentele necesare intr-o gestionare eficienta: management proprietati, cereri, oferte, clienti, statistici, precum si prezenta companiei online.

CRM-ul lucreaza pentru tine ca si cum ai avea propriul asistent imobiliar. Profesionistii din domeniul imobiliar sunt mult mai productivi cu un software de management al relatiilor cu clientii, sau CRM, pentru imobiliare. Indiferent daca lucrezi cu terenuri sau proprietati rezidentiale, comerciale sau industriale, un CRM iti economiseste timp si creste veniturile tinand evidenta ofertelor tale la fiecare pas.

CRM vanzari imobiliare


Re'One este cel mai ieftin program CRM pentru agentiile de imobiliare, majoritatea caracteristicilor, de baza, sunt disponibile in planul basic, administrare proprietati, ansambluri rezidentiale, clienti, cereri, oferte, utilizatori nelimitati. Poate fi personalizat pentru a se potrivi exact nevoilor agentilor imobiliari. Creeaza solutia CRM potrivita pentru tine.

La cerere, in functie de nevoile tale, integram optinea de publicare pe portaluri: imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro, lajumate.ro, homezz.ro, wizmo.ro, titirez.ro, cauta-imobiliare.ro, romimo.ro, publi24.ro, etc.

Site agentie imobiliara / agent imobiliar

CRM imobiliar Re'One + gratuit site de agentie sau website personal. Agentiile care vor sa fie remarcate beneficiaza de web design 100% personalizat.

Business

Pret CRM Imobiliare Basic

1599 €   999

  • Licenta valabila pe viata
  • Agenti nelimitat
  • Listari nelimitat
  • Site de prezentare inclus
  • Design predefinit

Enterprise

Export portaluri imobiliare

4679 €   3679

  • Licenta valabila pe viata
  • Agenti nelimitat
  • Listari nelimitat
  • Site de prezentare inclus
  • Integrari portaluri imobiliare

Perfectiunea este intotdeauna "in constructie!"

Platforma software imobiliara ideala pentru agenti, echipe si agentii de brokeraj care doresc sa-si creasca productivitatea.

Ce este un software CRM imobiliare?

Software-ul CRM imobiliar este un sistem care ajuta la gestionarea relatiilor dintre cumparatori, vanzatori, agenti, brokeri, dezvoltatori si raspunde cerintelor multiple ale agentilor imobiliari si firmelor imobiliare. De la gestionarea cererilor primite pana la pregatirea cotatiilor de pret, de la vanzarea de bunuri imobiliare comerciale pana la administrarea proprietatilor, programul imobiliar se ocupa de managementul procesului end-to-end pentru agentiile imobiliare.

CRM Imobiliare, program agentii de imobiliare gratuit

Care este cel mai bun program CRM imobiliar?

Cel mai bun program CRM pentru agentii imobiliare va fi specific industriei, creat special pentru o agentie imobiliara, care ofera management de ultima ora a proceselor de vanzari, management al proprietatilor si automatizari pentru agentii si dezvoltatori imobiliari sau firme de brokeraj, dar si functionalitati, module unice, care corespund unor nevoi specifice dintr-o companie imobiliara. Cel mai bun program pentru pentru agentii imobiliare pastreaza toate datele de contact intr-un singur sistem organizat si automatizeaza sarcinile banale.

Caracteristicile cheie ale software-ului CRM imobiliar

Unul dintre principalele motive pentru care agentiile imobiliare folosesc un CRM pentru managementul proprietatilor este organizarea procesului de vanzare, imbunatatirea eficientei si gestionarea relatiilor cu clientii. Relatiile bune iti pot oferi un avans cu privire la o noua proprietate inainte de a fi listata, te poate ajuta sa stabilesti un pret corect si sa creezi publicitate din gura in gura - un generator puternic de clienti.

Pentru a mentine aceste relatii puternice, trebuie sa te consulti frecvent cu clientii. Asta inseamna sa ai informatiile potrivite, la momentul potrivit, la indemana, indiferent daca este vorba despre proprietati disponibile, posibile cartiere sau cerinte ale clientilor.

Un CRM de imobiliare excelent, care este usor de personalizat pentru nevoile tale specifice, te ajuta sa ramai la curent cu toate. Odata ce incepi sa utilizezi Re'One, vei descoperi in curand ca exista multe alte beneficii pentru afacerea ta.