Cum alegi intre „cele mai bune firme de web design”?


firme de web design

WEB

Ai cautat „cele mai bune firme de web design”, de site-uri web, pe Google , iar cautarea ta a returnat, cu siguranta, doar rezultate „profesionale”.

Poate fi greu sa alegi intre atat de multi profesionisti din industrie, si chiar mai ingrijorator, poate fi dificil sa distingi intre firme de web design „bune” si cele cu adevarat exemplare.

Si totusi, ce te inspira sa crezi ca firma pe care o alegi este atat de buna si profesionala pe cat spune?

Iata cateva semne care te invita sa gandesti:

Cum incep?

 • Practica ceea ce predica. Folosesc abilitatile de marketing online pentru a genera potentiali clienti pentru ei insisi si stiu cum sa o faca si pentru tine.
 • Portofoliul lor prezinta rezultate. Studiile de caz contin date reale care conteaza pentru o afacere. Cei mai buni pot masura veniturile si rentabilitatea investitei pe care un site o aduce.
 • Clientii lor ii sustin. Cele mai bune firme de web design isi imbogatesc, constant, portofoliul cu noi clienti din recomandari, nu din reclame abuzive, pixel Facebook, etc.
 • Refuza proiectele care nu se potrivesc sau „incearca sa te ajute„. Stiu la ce se pricep si nu se prefac ca sunt experti in ceva (sau intr-o industrie) in care nu au experienta sau pasiune.

Ce ofera?

 • Web Design axat pe client? Isi asuma riscuri cu afacerea ta proiectand un site la moda, cu noile tehnologii, in trend? Sau intelege nevoile tale, clientul tinta si concepe un design specific.
 • Capacitate de scriere. Ce? Vrei sa spui ca un design excelent este doar grafic? Cele mai bune firme de web design scriu si continut care te ajuta sa comunici clar si convingator.
 • Sistem de management al continutului. Iti prezinta „celebrul WordPress”, pentru ca stiu ei mai bine, sau creeaza un site web + CMS custom exact pentru tine si nevoile business-ului tau.
 • Design si dezvoltare, nu doar modificare. Iti prezinta, in final, o tema WordPress cu anumite elemente vizuale, sau concep un design web personalizat si codare manuala pentru o experienta unica, de brand.

Cum lucreaza?

 • Practica un bun management de proiect. Cu totii suntem distrasi, din cand in cand. Cei mai buni reusesc sa mentina echipa de proiectare cat si echipa ta in priza, in buget si la timp.
 • Sunt experti in web, dar, pot vorbi in termeni profani. Agentia este competenta din punct de vedere tehnic, dar, este capabila sa comunice ce fac si de ce. Sunt transparenti si iti ofera informatii pe care sa le poti intelege.
 • Nu au nevoie de dadaca. Poti fi sigur ca comunicarea dintre firma si tine va fi consecventa si ca proiectul va progresa conform calendarului.
 • Nu te lasa. Ofera o garantie pentru munca lor si servicii de mentenanta si asistenta odata ce proiectul este finalizat. Te simti confortabil cand suni si adresezi o intrebare sau doar soliciti o modificare.

Inainte de a incepe un proiect online, afla daca aceste semne sunt, sau nu, adevarate. Sapa putin mai adanc si pune cat mai multe intrebari posibile.