Soft nutritie

Soft analiza nutritie pentru specialisti.

Creezi meniuri si planuri nutritionale personalizate. nutris. aplicatie software pentru dieteticieni, nutritionisti sau cabinete de nutritie.

Aplicatie calcul valori nutritionale alimente.

Lasa calculele nutritionale in grija platformei! Crearea planurilor pentru diete nu a fost niciodata mai usoara!

Software de nutritie conceput pentru profesionistii din domeniul sanatatii, incluzand dieteticieni, nutritionisti, formatori personali si clinici de nutritie. Il poti utiliza pentru evaluarea necesarului de calorii, pentru a genera planuri detaliate de masa si pentru analiza progresului.

Are drept scop simplificarea sarcinilor in nutritie prin eliminarea hartiilor si motivarea pacientilor pentru a-si atinge obiectivele. Soft-ul te ajuta sa creezi rapid meniuri si retete pentru planuri de nutritie personalizate, sa calculezi automat aportul caloric, precum si nutrientii alimentelor.

Ofera o valoare reala si ajuta clientii sa-si atinga obiectivele. Toate instrumentele de care ai nevoie pentru o analiza nutritionala aprofundata si rapoarte profesionale. Economisirea timpului si eficientizarea fluxului de lucru iti permit sa investesti mai mult in dezvoltarea carierei si in consolidarea relatiilor cu clientii.

Mai eficient, mai organizat, mai rapid!


Aplicatia de nutritie te ajuta sa creezi planuri nutritionale personalizate si sa mentii permanent legatura cu pacientii tai prin mesagerie in timp real. Poti ajusta dieta in acelasi timp!

Cerintele de nutritie sunt calculate in functie de varsta, greutate, sex, nivel de activitate, obiective si multe altele. Analiza nutritionala precisa si cuprinzatoare intr-o interfata placuta si usor de utilizat.

Ce mai exista pentru tine?

Pe langa faptul ca te ajuta in activitatea ta de nutritie, aplicatia software contribuie si in marketing-ul digital. Include un site de prezentare gratis plus CMS, sau magazin online.

Business

Soft nutritie + site de prezentare

2599

  • Licenta valabila pe viata
  • Pacienti nelimitat
  • Planuri nelimitat
  • Site de prezentare inclus

Enterprise

Soft nutritie + site de comert online

4679

  • Licenta valabila pe viata
  • Pacienti nelimitat
  • Planuri nelimitat
  • Magazin online inclus
Soft analiza nutritie

Incepe cariera de nutritionist cu soft-ul potrivit!

Software pentru evidenta pacientilor si analiza nutritionala. Du-ti practica la nivelul urmator, de azi.

Adaugare aliment in planul de masa

Ceea ce face ca aceasta aplicatie sa se distanteze este interfata eleganta de utilizare, simpla si intuitiva, care inlatura orice urma de oboseala sau stres si iti transforma munca intr-o sarcina placuta si usoara. E important?! Da, deoarece oamenii se simt obligati sa abandoneze o practica atunci cand devine prea obositoare.

Editare plan nutritie

Niciun soft de nutritie nu este complet fara retete pentru un mic dejun sanatos si gustos, pranzuri, gustari sau deserturi. Fiecare reteta este usor de urmarit, ca pacientul sa-si poata pregati planurile de masa. Si, desigur, fiecare plan de nutritie personalizat va genera o lista de cumparaturi, astfel incat sa poata avea toate ingredientele la indemana.