Soft nutritie

Soft nutritie, calculator caloric alimente

Creezi meniuri si planuri nutritionale personalizate. nutris. aplicatie calcul caloric alimente pentru dieteticieni, nutritionisti sau cabinete de nutritie.

Aplicatie pentru dieteticieni si nutritionisti

Calculator caloric alimente - lasa calculele nutritionale in grija aplicatiei! Crearea planurilor de masa pentru diete nu a fost niciodata mai usoara!

Software de nutritie conceput pentru profesionistii din domeniul sanatatii, incluzand dieteticieni, nutritionisti, formatori personali si clinici de nutritie. Il poti utiliza pentru a calcula caloriile, valorile nutritionale, pentru a genera planuri detaliate de masa, retete si pentru analiza progresului.

Are drept scop simplificarea sarcinilor in nutritie prin eliminarea hartiilor si motivarea pacientilor pentru a-si atinge obiectivele.Aplicatia software de nutritie te ajuta sa creezi rapid meniuri si retete pentru planuri de nutritie personalizate, sa calculezi automat aportul caloric, precum si nutrientii alimentelor.

Ajuti clientii sa-si atinga obiectivele!Toate instrumentele de care ai nevoie pentru o analiza nutritionala aprofundata si rapoarte profesionale sunt incluse in acest calculator caloric alimente.Economisirea timpului si eficientizarea fluxului de lucru iti permit sa investesti mai mult in dezvoltarea carierei si in consolidarea relatiilor cu clientii.

Pentru HORECA

Calculator valori nutritionale » aplicatie calcul valori nutritionale retete din meniul restaurantelor.

Mai eficient, mai organizat, mai rapid!


Aplicatia de nutritie te ajuta sa creezi planuri nutritionale personalizate si sa mentii permanent legatura cu pacientii tai prin mesagerie in timp real. Poti ajusta dieta in acelasi timp! Cerintele de nutritie sunt calculate in functie de varsta, greutate, sex, nivel de activitate, obiective si multe altele. Analiza nutritionala precisa si cuprinzatoare intr-o interfata placuta si usor de utilizat.

Ce mai exista pentru tine?

Pe langa faptul ca te ajuta in activitatea ta, aplicatia contribuiesi in marketing-ul digital. Include un site de prezentare gratuit, inclus in pret, sau un magazin online.

Business

Soft nutritie + site de prezentare gratuit

2599

  • Licenta valabila pe viata
  • Pacienti nelimitat
  • Planuri nelimitat
  • Site de prezentare inclus

Enterprise

Soft nutritie + site de comert online

4679

  • Licenta valabila pe viata
  • Pacienti nelimitat
  • Planuri nelimitat
  • Magazin online inclus
Soft analiza nutritie, calculator valori nutritionale

Incepe cariera de nutritionist cu soft-ul potrivit!

Software pentru evidenta pacientilor si analiza nutritionala. Du-ti practica la nivelul urmator, de azi.

Calculator caloric alimente

Ceea ce face ca aceast calculator caloric alimente sa fie deosebit este interfata eleganta de utilizare, simpla si intuitiva, care inlatura orice urma de oboseala sau stres si iti transforma munca intr-o sarcina placuta si usoara. E important?! Da, deoarece oamenii se simt obligati sa abandoneze o practica atunci cand devine prea obositoare.

Aplicatie calculator nutritional alimente

Niciun soft de nutritie nu este complet fara retete pentru un mic dejun sanatos si gustos, pranzuri, gustari sau deserturi. Poti sa creezi retete si apoi sa le incluzi in meniu. Fiecare reteta este usor de urmarit, astfel incat, pacientul sa-si poata pregati din timp mesele. Si, desigur, fiecare plan de nutritie personalizat va genera o lista de cumparaturi cu toate ingredientele si cantitatile necesare pentru preparatea retetelor si a planurilor de masa in decursul unei saptamani.