Calculator valori nutritionale

Aplicatie calcul valori nutritionale meniu

Calculator valori nutritionale, declaratie nutritionala, pentru preparatele din meniul restaurantelor. Te supara ANPC? Aplicatie calcul valori nutritionale restaurante.

Calculator nutritional preparate meniu HoReCa

Aplicatia te ajuta la calcularea si afisarea gramajelor si valorilor nutritionale pentru preparatele, retetele, din meniul restaurantului tau. Calculator declaratie nutritionala, valoare energetica alimente.
Se poate customiza, adapta la nevoile tale!

ANPC a venit cu noi reguli prin care restaurantele, firmele de catering sau fast-food-urile trebuie sa afiseze in meniul lor lista completa de ingrediente si aditivii folositi in preparate. Pentru a simplifica procesul am dezvoltat o aplicatie care calculeaza automat valorile nutritionale ale retetelor si rezolva afisarea declaratiei nutritionale.

Unitatile carora li se aplica prevederile Ordinului nr.201/2022, fara a se limita, sunt: restaurante, braserii, pizzerii, berarii, baruri, cafenele, fast-food inclusiv drive-in, unitati tip bufet, rotiserii, unitati cofetarie, patiserie, ceainarii, terase/gradini de vara, unitati pentru organizare evenimente.

Cu aplicatia calculator valori nutritionale myHoreka este simplu sa generezi valorile nutritionale si declaratia nutritionala pentru retetele din meniu, fie ca ai un restaurant, hotel-restaurant, fast-food, o firma de catering sau o cofetarie, patiserie, etc. Adaugi preparatele cu ingredientele si gramajele din retetar iar calculul valorilor nutritionale se face automat si in conformitate cu ordinul ANPC.

Pentru nutritionisti

Soft nutritie » aplicatie pentru dieteticieni, nutritionisti sau cabinete de nutritie.

Calculator declaratie nutritionala restaurante

Tot ce ai nevoie pentru a indeplinii cerintele ANPC

Toate restaurantele vor putea sa afiseze in meniu, alaturi de ingredientele fiecarui preparat si cantitatile lor, valorile nutritionale si aditivii adaugati. Asigura-ti conformitatea cu regulile privind etichetarea nutritionala in restaurante. Economii de timp si bani cu calculatorul valori nutritionale pentru restaurante.

Declaratia nutritionala a preparatelor cuprinde lista ingredientelor cu gramaje: valoarea energetica exprimata in Kj si kcal, cantitatea de grasimi si acizi grasi saturati, glucide si zaharuri, proteine, sare, alergeni si posibili alergeni, aditivi adaugati, informatii nutritionale afisate pentru o portie si per 100g.

Cerintele ordinului ANPC

Aplicatia de calcul valori nutritionale indeplineste cerintele:

 1. Afisarea ingredientelor ce depasesc 20g
 2. Declaratia nutritionala pentru fiecare preparat din meniu
 3. Lista aditivilor folositi pentru fiecare preparat din meniu
 4. Lista alergenilor pentru fiecare preparat din meniu
 5. Marcarea ingredientelor care au fost sau sunt congelate

La cerere se poate adauga noi functionalitati in aplicatia calcul valori nutritionale restaurant care sa te ajute in activitatea ta. Ai suport pentru dezvoltare si mentenanta.

 

HoReCa

Aplicatie calcul valori nutritionale restaurante, gratuit demo.

Pret 2500 RON

 • Platesti o singura data
 • Licenta valabila pe viata
 • Adaugi cate retete doresti
 • Editezi, actualizezi retete
 • Meniu digital (cod QR)
 • Export meniu format PDF
 • Export meniu HTML in site
 • Design meniu restaurant
 • Necesita un domeniu
 • Necesita un server web
 • Se instaleza pe site-ul tau

Calculator valori nutritionale

Calculatorul de valori nutritionale te ajuta sa respecti cerintele legale pentru gestionarea si inregistrarea informatiilor despre alimente, alergeni si aditivi. Acest lucru le permite consumatorilor sa faca alegeri mai informate si mai sanatoase. Aplicatia calculator valori nutritionale restaurante poate fi accesata online, pe site-ul tau, folosind un computer, o tableta sau un telefon.

Calculator valori nutritionale restaurant, aplicatie calcul declaratie nutritionala

Dupa ce analiza nutritionala este finalizata si meniurile proaspat tiparite reflecta toate cerintele de reglementare adecvate, ai putea crede ca te opresti aici. Dar cum poti oferi clientilor tai acces si mai inovator la informariile tale nutritionale? Aplicatia se integreaza cu site-ul web al restaurantului tau pentru a oferi clientilor valorile nutritionale intr-un mod revolutionar.

Modulul de calcul calorii HORECA utilizeaza rezultatele existente si le aduce publicului tau. Uita pe pagini PDF plictisitoare sau poze cu meniul tau, cu ajutorul aplicatiei de calcul valoare energetica alimente clientii tai pot vizualiza si interactiona cu meniul tau in timp real. Mai mult, meniul afisat poate fi personalizat, designul poate fi cel ales de tine sau un design nou.

Calculul valorilor energetice ale preparatelor din meniu poate ajuta companiile alimentare sa isi mareasca profitabilitatea prin standardizarea retetelor. Introducerea caloriilor in meniu ofera intreprinderilor alimentare un avantaj competitiv, deoarece tendintele alimentare actuale indica o crestere a cererii pentru alimente si produse mai sanatoase. Informatiile nutritionale pot ajuta operatorii din sectorul alimentar sa faca alegeri mai inteligente cu privire la alimentele pe care le servesc.

Calculator nutritional alimente – calorii si nutrienti alimente poate fi folosit pentru calcularea valorilor nutritionale ale fiecarui preparat dar si pentru a modifica dimensiunea portiilor pentru a reduce continutul de energie sau pentru a modifica ingredientele cu scopul de a oferi optiuni mai sanatoase.

ANPC iti da batai de cap?

Calculator retetar restaurant + declaratie nutritionala, valori nutritionale fara analize de laborator sau nutritionisti!