Soft hotel anvelope

Aplicatie software gestiune hotel anvelope

Gestiune si management hotel anvelope, devize si lucrari service. Vizibilitate totala asupra hotelului si stocului de anvelope, produselor si lucrarilor efectuate.

Aplicatie software service si gestiune hotel anvelope

Program de gestiune si management service auto pentru servicii anvelope. Aplicatia gestiune hotel anvelope/jante/roti asigura evidenta intarilor si a iesirilor in/din hotel.

Soft-ul de gestiune personalizat pentru service auto consta in faptul ca ofera caracteristici care definesc clar particularitati ce raspund unor nevoi interne. Daca un service auto se confrunta cu o nevoie suficient de unica care justifica software-ul personalizat, atunci aplicatia custom devine un curs inteligent de actiune.

Trebuie doar sa ai o intelegere clara a nevoilor si cum doresti ca produsul final sa raspunda acestor nevoi. Identificarea noilor nevoi in timpul procesului de dezvoltare nu este neobisnuita, desi are ca rezultat costuri suplimentare, deoarece este necesar mai mult timp si efort de dezvoltare.

Aplicatia software de gestiune hotel anvelope te scapa de documentele Excel

Solutiile software dezvoltate identifica si solutioneaza nevoile clientului. Nu face exceptie nici acesta. Soft-ul de gestiune hotel anvelope si lucrari de service cuprinde particularitati distinctive, menite sa eficientizeze timpul de lucru si sa optimizeze procesele de administrare.

Programul ofera operatorului o vizibilitate totala asupra performantelor produselor si asupra stocului de anvelope. Este dedicat service-urilor auto care ofera sevicii pentru anvelope, montare, demontare, custodie etc., si care doresc sa tina o evidenta clara. Cuprinde: gestiune hotel si stoc anvelope, date despre client/autovehicul, generare devize lucrari, listarea proceselor verbale de custodie, evidenta manopere si mecanici, rapoarte vanzari, rapoarte pentru fiecare tehnician.

 

Hotel anvelope

Aplicatie gestiune hotel anvelope

Pret 3500 RON

  • Platesti o singura data
  • Licenta valabila pe viata

Aplicatie software service si gestiune hotel anvelope

Soft controlat doar de un singur operator

Dezvolt programe de gestiune pentru service auto, solutii software personalizate 100% si adaptate in totalitate necesitatilor tale. Ma voi asigura ca ai cea mai buna solutie software.